CANADAELL SOBRE EL MOBILE: ” EL PODER A CASTELLA L’HAN ASSOLIT CONQUERINT “

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha contestat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per les seves intencions d’endur-se a la capital espanyola el Mobile, i li ha recordat l’imperialisme castellà.

“Ayuso dispara contra BCN: es vol endur el Mobile World Congress. Al llarg de la història, els catalans hem assumit riquesa i poder treballant, comerciant, innovant… El poder a Castella l’han assolit conquerint, ocupant i fent-se seu allò que altres creen”, ha indicat.

Joan Canadell
@jcanadellb
Ayuso dispara contra BCN: es vol endur el Mobile World Congress
Al llarg de la història, els catalans hem assumit riquesa i poder treballant, comerciant, innovant…
El poder a Castella l’han assolit conquerint, ocupant i fent-se seu allò q altres creen https://www.elnacional.cat/ca/politica/ayuso-dispara-barcelona-vol-endur-mobile-world-congress_460725_102.html …

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha anunciat aquest matí la intenció de prendre a Barcelona l’organització del Mobile World Congress (MWC) i fer tot el possible perquè es faci a la capital espanyola.

Així ho ha anunciat aquest matí durant un esmorzar organitzat per Europa Press, on ha assegurat estar disposada a “anar per ell”, tot assenyalant que Madrid està “preparada per acollir el Mobile”.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (16-1-2020)

238 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: