CANADELL AVISA: ” EL GOBIERNO NOM√ČS FA FALSES PROMESES “

El pre¬≠si¬≠dent de la Cam¬≠bra de Comer√ß de Bar¬≠ce¬≠lona, Joan Cana¬≠dell, ha avi¬≠sat que el govern espa¬≠nyol ‚Äúvol fer creure als cata¬≠lans que ha tor¬≠nat el di√†leg‚ÄĚ per√≤ que la rea¬≠li¬≠tat √©s que ‚Äúseguim com sem¬≠pre‚ÄĚ. ‚ÄúFal¬≠ses pro¬≠me¬≠ses men¬≠tre ens seguei¬≠xen mal¬≠trac¬≠tant amb un d√®ficit fis¬≠cal insos¬≠te¬≠ni¬≠ble, cal exi¬≠gir una soluci√≥ defi¬≠ni¬≠tiva‚ÄĚ, ha recla¬≠mat en un con¬≠junt de piu¬≠la¬≠des a Twit¬≠ter. Cana¬≠dell ha reac¬≠ci¬≠o¬≠nat a l‚Äôanunci de l‚Äôexe¬≠cu¬≠tiu espa¬≠nyol de no pagar la liqui¬≠daci√≥ de l‚ÄôIVA de 2017 a les comu¬≠ni¬≠tats aut√≤nomes i ho ha qua¬≠li¬≠fi¬≠cat ‚Äúd‚Äôesc√†ndol‚ÄĚ.

Joan Canadell
@jcanadellb
Ahir vam tenir un exemple més de la GREU situació q viu Catalunya. Vegeu aquestes dues notícies i seguiu FIL:

1. La Ministra d’hisenda no liquidarà l’IVA pendent http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1736744-montero-diu-a-les-autonomies-que-no-els-pot-pagar-la-liquidacio-de-l-iva-del-2017.html …

2. Colau i Sánchez acorden la Cocapitalitat de l’Estathttps://www.google.es/amp/s/www.lavanguardia.com/local/barcelona/20200207/473321984379/acuerdo-colau-sanchez-barcelona-cocapital-cultural-cientifica.html%3ffacet=amp …

Montero diu a les autonomies que no els pot pagar la liquidaci√≥ de l’IVA del 2017
La ministra d’Hisenda ofereix compensar-ho amb la flexibilitzaci√≥ del d√®ficit i un FLA a inter√®s zero La secret√†ria d’Economia, Nat√†lia Mas, alerta que √©s “una proposta deshonesta ”

Segons ha adver¬≠tit, aix√≤ incre¬≠men¬≠tar√† el d√®ficit fis¬≠cal del 2017 i impli¬≠car√†, per tant, m√©s deute p√ļblic catal√† per ‚Äúcom¬≠ba¬≠tre-ho‚ÄĚ. A les piu¬≠la¬≠des, Cana¬≠dell ha apro¬≠fi¬≠tat per dema¬≠nar a la Gene¬≠ra¬≠li¬≠tat que ‚Äúactu√Į‚ÄĚ con¬≠tra aquest ‚Äúnou greuge‚ÄĚ.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (8-2-2020)

188 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: