CANADELL ES PESENTA AMB JxCAT PER ” ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA “

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha anunciat a través de Twitter que ha decidit presentar-se a les primàries de Junts per Catalunya en qualitat de simpatitzant. “M’hauria agradat més fer-ho en una llista a l’escocesa, amb tots els partits independentistes, —ha advertit— però no ha estat possible”.

Canadell creu qeu “Catalunya pot esdevenir un dels paisos més pròspers d’Europa en 10-20 anys” i s’ha mostrat disposat a treballar per assolir-ho. “Això serà possible, només, si som un estat independent, pel qual penso lluitar”, ha advertit.

Tal i com ja va expressar en declaracions a ‘El Món’, la seva intenció és “defensar el món empresarial des del Parlament” i “això inclou en sentit ampli empresaris, autònoms i treballadors”.

Canadell assegura que el model econòmic que defensa és el que es va presentar a les Cambres de Comerç fa un any i ha recordat que “consta de 4 pilars fonamentals: economia de valor afegit, el màxim d’internacionalitzada, sostenible mediambientalment i socialment responsable”.

194 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: