CANADELL, ESCOLLIT PRESIDENT DEL CONSELL DE CAMBRES DE CATALUNYA

Joan Canadell, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona i la cara mĂŠs visible del gir de 180 graus que va patir la instituciĂł durant el passat mes de maig, ha estat escollit avui tambĂŠ president del Consell General de Cambres de Catalunya (CGCC), la corporaciĂł que coordina les 13 Cambres de Catalunya. Amb el missatge d'”anar plegats i desenvolupar el mĂ xim potencial de l’economia catalana”, Canadell ha aconseguit la majoria absoluta dels vots.

Canadell ha estat l’Ăşnic que ha presentat candidatura per presidir el CGCC, que s’ha escollit en una votaciĂł aquest matĂ­ a la Casa de la Llotja de Mar, on hi han votat les 13 cambres. Per tal de ratificar la candidatura presentada, la llei exigeix que aquesta compti amb el suport de com a mĂ­nim 2/3 dels vots del ple, ĂŠs a dir 9. Canadell n’ha obtingut 12, un suport prĂ cticament unĂ nime.

En el discurs d’investidura, el president de la Cambra barcelonina ha emplaçat a la resta de cambres catalanes a “anar plegats per desenvolupar el mĂ xim el potencial de l’economia catalana”, cridant a potenciar la unitat de les 13 cambres catalanes des del CGCC, ja que “Barcelona no pot representar tot el paĂ­s, i els interessos del paĂ­s s’han de defensar des de tot el territori”. AixĂ­, ha asseverat que “des de Barcelona tenim un projecte per a Catalunya que volem compartir i fer-lo plegats, trencant barreres i potencial el moment excepcional que viu Catalunya”.

El comitè executiu del Consell

Durant el ple a la Llotja no s’ha escollit nomĂŠs el president del Consell sinĂł tambĂŠ els membres del seu comitè executiu, que han estat, per unanimitat, Jaume FĂ brega (Cambra de Girona) com a vicepresident, Ramon Alberich (Cambra de Sabadell) com a tresorer; i Pol Fages (Cambra de PalamĂłn), Laura RoigĂŠ (Cambra de Tarragona) i Jaume SaltĂł (Cambra de Lleida) com a vocals.

170 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: