CANADELL, ESCOLLIT PRESIDENT DEL CONSELL DE CAMBRES DE CATALUNYA

Joan Canadell, el president de la Cambra de Comer√ß de Barcelona i la cara m√©s visible del gir de 180 graus que va patir la instituci√≥ durant el passat mes de maig, ha estat escollit avui tamb√© president del Consell General de Cambres de Catalunya (CGCC), la corporaci√≥ que coordina les 13 Cambres de Catalunya. Amb el missatge d'”anar plegats i desenvolupar el m√†xim potencial de l’economia catalana”, Canadell ha aconseguit la majoria absoluta dels vots.

Canadell ha estat l’√ļnic que ha presentat candidatura per presidir el CGCC, que s’ha escollit en una votaci√≥ aquest mat√≠ a la Casa de la Llotja de Mar, on hi han votat les 13 cambres. Per tal de ratificar la candidatura presentada, la llei exigeix que aquesta compti amb el suport de com a m√≠nim 2/3 dels vots del ple, √©s a dir 9. Canadell n’ha obtingut 12, un suport pr√†cticament un√†nime.

En el discurs d’investidura, el president de la Cambra barcelonina ha empla√ßat a la resta de cambres catalanes a “anar plegats per desenvolupar el m√†xim el potencial de l‚Äôeconomia catalana”, cridant a potenciar la unitat de les 13 cambres catalanes des del CGCC, ja que “Barcelona no pot representar tot el pa√≠s, i els interessos del pa√≠s s‚Äôhan de defensar des de tot el territori”. Aix√≠, ha asseverat que “des de Barcelona tenim un projecte per a Catalunya que volem compartir i fer-lo plegats, trencant barreres i potencial el moment excepcional que viu Catalunya”.

El comitè executiu del Consell

Durant el ple a la Llotja no s’ha escollit nom√©s el president del Consell sin√≥ tamb√© els membres del seu comit√® executiu, que han estat, per unanimitat, Jaume F√†brega (Cambra de Girona) com a vicepresident, Ramon Alberich (Cambra de Sabadell) com a tresorer; i Pol Fages (Cambra de Palam√≥n), Laura Roig√© (Cambra de Tarragona) i Jaume Salt√≥ (Cambra de Lleida) com a vocals.

263 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: