CANCEL·LEN UN CONCERT DE TITO PONTET PERQUÈ CANTEN EN VALENCIÀ !

El grup musical Tito Pontet ha denunciat en un comunicat a les seues xarxes socials que l’Ajuntament de Montanejos ha cancel·lat el concert que tenien previst fer el pròxim 27 de novembre per “cantar en valencià”. Segons el combo alcoià, l’alcalde hauria estat el responsable d’aquesta decisió i se’ls hauria argumentat des del consistori que “els caps de setmana, pel poble apareixen individus d’extrema dreta i volien evitar possibles aldarulls”.

La banda ha lamentat els fets i qualifiquen de “molt greu” que “des de les institucions, se’ls cedisca (als feixistes) l’espai per por”. També ha fet una comparació entre l’excessiva presència policial a les manifestacions antifeixistes, i la manca de “recursos per a controlar uns possibles aldarulls en un concert” quan l’extrema dreta fa acte de presència.

Finalment, els components de Tito Pontet han expressat el seu compromís amb la llengua i el seu desig que “en el futur, les institucions que es troben en una situació com esta no cedisquen espais a l’extrema dreta violenta. Si deixem de fer les coses per por i poden dir-nos com hem de parlar, han tornat a guanyar. Contra el feixisme, ni un pas enrere!.
Informa:RACOCATALA.CAT (13-XI-2021)

287 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: