CANVIS AL GOVERN: ” CONVENIA ENFORTIR-LO AMB NOVES ENERGIES” ( TORRA )

“No hi ha res m√©s important en la meva presid√®ncia que combatre el virus i ajudar els 7,5 milions de catalans. Per aix√≤ calia enfortir el Govern i injectar energies renovades a uns departaments que s√≥n decisius per a sortir-nos-en”. Aix√≠ ha justificat el president de la Generalitat, Quim Torra, els canvis que ha impulsat aquest mateix dijous a les conselleries d’Empresa, Interior i Cultura.

En el seu discurs durant la presa de possessi√≥ del c√†rrec dels nous consellers d’Empresa i Interior, Ramon Tremosa i Miquel S√†mper respectivament, Torra ha assegurat que “aquests departaments tindran un paper molt important en els pr√≤xims mesos”. “√Čs per aix√≤ que assumeixo el comprom√≠s de posar unes persones que crec que poden aconseguir un millor resultat, no em mou cap altre inter√®s”, ha defensat davant les cr√≠tiques de l’oposici√≥, que l’acusen d’haver fet els canvis arran de la pugna entre Junts i el PDeCAT.

Aix√≠ doncs, el president ha volgut agrair la feina als consellers sortints amb un to conciliador: “Han servit al pa√≠s sense reserves i dedicant tot el temps de qu√® han disposat per aixecar-lo de les cendres del 155 i recuperar el tremp que ens ha de portar a la Rep√ļblica Catalana”. “Van acceptar un enc√†rrec dif√≠cil i en un moment inc√≤mode. Us agraeixo amb rotunditat i de manera p√ļblica la feina que heu fet fins ara. El pa√≠s necessita persones com vosaltres”, ha reiterat.

Torra tamb√© ha agra√Įt als nous consellers la seva decisi√≥ d’entrar a l’Executiu “en un moment decisiu pel pa√≠s com l‚Äôactual”. “La vostra feina, el vostre esperit de servei, √©s i ser√† un est√≠mul”, ha afirmat.

Conscient de la incertesa que fa temps que viu la legislatura i la seva mateixa presid√®ncia, Torra ha volgut treure-li ferro. “No em preocupa perqu√® s√© que al meu voltant hi ha persones molt valuoses i d‚Äôuna magn√≠fica compet√®ncia i talent. L‚Äôimportant √©s la determinaci√≥ col¬∑lectiva i el comprom√≠s”, ha assegurat.

Aix√≠ doncs, despr√©s de l’acte d’avui, nom√©s quedar√† que dimarts vinent la nova consellera de Cultura, √Ängels Ponsa, prengui possessi√≥ del seu c√†rrec.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-9-2020)

220 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: