CAP D’ONA: LA MILLOR CERVESA DEL MÓN ÉS DE CATALUNYA DEL NORD

La cerveseria catalana Cap d’Ona, d’Argelers de la Marenda, ha guanyat el concurs mundial de cerveses. Amb una nota de 100 sobre 100 la cervesa “Wood aged imperial stout” aconsegueix l’estatut de revelació mundial 2021 i millor cervesa mundial.

La cerveseria amb seu a Argelès-sur-Mer va obtenir les millors marques del concurs mundial per obtenir les millors cerveses. Acostumat als màxims premis, la cerveseria Cap d’Ona va tornar a brillar durant l’edició del 2021 del World Challenge. De fet, durant aquest concurs es van distingir especialment les cerveses produïdes al Rosselló.
Més d’una medalla

En total, de les 21 cerveses Cap d’Ona presentades a les diferents categories, totes van rebre medalles. Cervesa rossa sense gluten amb Banyuls i gingebre amb una puntuació 99 sobre 100, 98/100 per a la triple ambre, la triple rossa i la rossa de fusta envellida.

El fundador de la cerveseria Cap d’Ona, Grégor Engler, ha proclamat: “Aquesta és una gran notícia que situa la nostra fàbrica de cervesa entre les millors del món”. “Hem permès classificar la regió d’Occitània i Catalunya com la primera regió del món en el món de la cervesa. Això ens dóna bàlsam al cor en un context particular”, ha dit.
Puigdemont ho celebra

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha celebrat que Catalunya tingui la millor cervesa del món. Ha assegurat que si Catalunya fos “una nació sencera” destacaríem l’efemèride que Cap d’Ona ha sigut premiada per la millor cervesa del món. “Sabem que la millor cervesa del món és catalana?”, ha preguntat en to irònic fent referència al premi a la millor cervesa.
Informa:ELNACIONAL.CAT (2-VIII-2021)

167 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: