CASADO DEMANA LA DETENCIÓ I EXTRADICIÓ DE PUIGDEMONT “TAN SOLS TREPITGI FRANÇA”

El líder del PP, Pablo Casado, ha instat el govern espanyol en funcions de Pedro Sánchez a prendre “totes les mesures” perquè el president a l’exili Carles Puigdemont sigui detingut i extradit a Espanya des de França “tan sols trepitjar terres franceses” si finalment va a Estrasburg el pròxim 2 de juliol coincidint amb la sessió constitutiva de l’Eurocambra.

Casado ha demanat “al govern d’Espanya que prengui totes les mesures perquè només trepitjar sòl francès es procedeixi a la detenció i a l’extradició d’un delinqüent, que està fugit i reclamat pel màxim òrgan judicial d’Espanya”, en al·lusió a l’expresident català, en declaracions a la premsa a la seva arribada a la reunió de líders populars europeus prèvia a la cimera europea.

Partido Popular 🇪🇸

@populares
🔵 @pablocasado_: “Puigdemont dice que va a asistir a la sesión constitutiva del Parlamento Europeo en Estrasburgo. Le digo al Gobierno de España que tome todas las medidas para que, nada más pisar suelo francés, se le detenga y extradite”.

“Estrasburg és França”, ha avisat Casado, convençut que a França no passaria “el que ha passat a Bèlgica ni a Alemanya”.

Casado ha deixat clar que si “manté” Puigdemont la seva “amenaça d’anar al Parlament Europeu” a Estrasburg coincidint amb la sessió constitutiva el proper 2 de juliol, l’expresident català “ha de ser detingut i immediatament extradit per asseure’s al costat dels seus companys de govern davant el Tribunal Suprem” pel procés.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-6-2019)

334 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: