CATALUNYA: UN DIA MÉS AMB ESPANYA, UN DIA MÉS POBRES

 

El Principat encapçala la llista de CCAA amb més pressió fiscal segons el diari Expansión, 36 punts per sobre de la mitja europea

 

L’anomenat dumping fiscal que practica Madrid s’expandeix a Euskadi amb dades de pressió fiscal per sota la mitjana europea. Mireu el mapa i no l’oblideu.

Ho diu un mitjà de comunicació econòmic espanyol, ens ho diu a la cara, “Catalunya (134,5), la major pressió fiscal, Madrid (87,6), la més baixa seguida del País Basc (per sota 90).

Unes dades que mostren les dificultats de supervivència que tenim els catalans formant part d’Espanya. Amb pressió fiscal els catalans ja som independents, i aquesta dada és demolidora i tindria que fer pensar als partits independentistes.

La urgència no és formar govern, la urgència és fer possible la independència, cada dia sense aplicar el resultat guanyador del referèndum de l’1-O ens empobreix.

1286 dies sense aplicar el resultat democràtic i més de 55.000MEUR perduts en aquests tres anys. El drama no ho arregla ni els fons europeus que vindran controlats pel Gobierno, ni la meitat de la meitat del que ens pertocaria. Cal tenir en compte que Espanya és el pitjor país en la gestió dels fons europeus dels darrers temps.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (17-4-2021)

229 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: