CINC PROPOSTES PER COMBATRE FELIPE VoX

“Cinc propostes per combatre Felipe VoX ”
( TOMEU MARTÍ )
Felipe VI, fidel successor de Felipe V i que ja fa temps va passar a ser Felipe VoX, es va revelar, ara fa tres anys, en el cap dels violents que mantenen Catalunya dins el Regne d’Espanya a la força i contra la voluntat majoritària dels catalans.

Felipe VoX va fer, ara fa tres anys, un comunicat televisat on reivindicava l’atemptat perpetrat per policies i militars espanyols contra població civil catalana, amb el resultat de més de mil persones ferides, entre elles algunes de molt greus.

La monarquia és un sistema arcaic i desfasat. La monarquia espanyola és l’origen de la corrupció vinculada a la política, del malestar de la majoria de súbdits del Regne d’Espanya i de l’opressió nacional que pateixen les nacions catalana, gallega i basca.

Cal combatre el sistema monàrquic espanyol i fer fora Felipe VoX.

Podem començar amb aquestes iniciatives:

Fent públiques totes les dades amagades de la monarquia, per exemple, el vertader cost de la família real espanyola amagat en centenars de partides pressupostàries de tots els ministeris del govern espanyol.

Organitzar, quan es donin les condicions sanitàries, una mobilització continuada i sostinguda en el temps de denuncia de la monarquia espanyola.

Retirar tots els honors i homenatges als Borbons que encara hi ha en els nostres pobles i ciutats.

Fer una campanya d’objecció fiscal i negar-nos a pagar la part proporcional dels imposts dedicats a mantenir tota l’estructura monàrquica.

Fer-li arribar al monarca i al seu seguici, el nostre rebuig, per tots els mitjans pacífics possibles.

Informa:DBALEARS.CAT (5-10-2020)

177 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: