CIUDADANOS, EN PEU DE GUERRA CONTRA LA INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR PER LA INDEPENDÈNCIA

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, vincula Torra amb la ILP i l’emmarca dins els preparatius del president d’un “nou cop d’Estat seguint les ordres del fugat de la justícia”, en referencia a Carles Puigdemont. “Que els quedi clar —adverteix en un missatge a Twitter—: no tolerarem els seus nous paranys, ens tornaran a tenir davant defensant la llibertat i la democràcia”.

Per la seva banda, el vicepresident primer de la Mesa i diputat de Cs, Joan GarcĂ­a, expressa un missatge en la mateixa lĂ­nia afirmant que hi ha la voluntat de “saltar-se les lleis” i apel·la directament a Roger Torrentcomminant-lo a deixar de “fer de [Carme] Forcadell” i “començar a ser el president de tots els catalans d’una vegada”. A les crĂ­tiques s’hi afegeix la tambĂ© diputada de Cs i secretĂ ria tercera de la Mesa, Laura VĂ­lchez, que acusa “el separatisme” de tenir la pretensiĂł de “tornar a posar el Parlament al servei del procĂ©s”.

En estudi

D’altra banda, fonts dels grups parlamentaris de JxCAT i els Comuns, consultats per ‘El Món’, no han avançat posicionaments respecte la ILP. Els Comuns es mostren d’acord que la ILP es tracti en la propera reunió de la Mesa. Pel que fa a JxCAT, el partit està avaluant la iniciativa.

Informa:ELMON.CAT (21-6-2019)

 

299 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: