CIUDADANOS, LA FI DEL CAGAELÀSTICS

“La fi d’en Cagaelàstics “.
“Ja ho veus, Inés: un èxit espectacular, això de Ciudadanos. A Catalunya, Galícia, Múrcia, Madrid… Espectacular!
( XEVI XIRGO )
Caram, Inés, quin èxit això de Ciudadanos, no? Espectacular. Fareu la fi d’en Cagaelàstics, de tant d’èxit. Començant, és clar, per Catalunya. No ens hi hem entretingut prou, en el vostre resultat: de primera força política aquell 21-D a sis diputats –sis!– aquestes darreres eleccions. S’ha parlat molt de l’efecte Illa, però em sembla que l’efecte Arrimadas és tres vegades més espectacular. Sis diputats, sis, al Parlament de Catalunya. I va i quan intentes dissimular aquesta patacada –res de dimissions, només faltaria!– presentant una moció de censura a Múrcia, resulta que ni els teus hi donen suport. Quin ridícul! Un tret al peu, Inés. Còmic, tot plegat.

I et passejaves per Catalunya donant-nos lliçons! Sense representació a les eleccions a Galícia, un fiasco al País Basc, a Catalunya a punt de desaparèixer i, gràcies a aquesta jugada tan espectacular a Múrcia, ara va i a Madrid hi haurà eleccions i les enquestes us donen… 0 diputats. Cero patatero, Inés. De 26 diputats que teniu ara a Madrid les enquestes us pronostiquen aquest èxit espectacular: 0 diputats. La realitat és tossuda i al final, ho veus, Inés, posa les coses al seu lloc. Aviat sereu el que sou: res. Vàreu néixer de la confrontació a Catalunya, d’anar contra la llengua i de provocar la crispació, i ja ho veus, al final us han fet un Tortosa, no només a Catalunya, sinó a Espanya. Ni cas, no us fan. Albert Rivera ja va passar a la història fa dos anys (un èxit, també, haver aconseguit passar de 57 diputats al Congrés a 10) i ara, Inés, em sembla que et tocarà a tu. Espectacular. Tant anar d’un costat a l’altre, que si ara festejo amb el PP, que si ara festejo amb el PSOE, resulta que ara tothom ha vist què éreu: res. Una xarnera i uns oportunistes.

I molt bo el diputat al Parlament Nacho Martín Blanco, que ahir, amb el més pur Ciutadans style, feia declaracions a la premsa assegurant que l’elecció de Laura Borràs com a presidenta del Parlament tindrà un efecte “devastador” i qualificant d’“antisistema” la majoria independentista. No deu ser, Nacho, que el que és devastador són els vostres resultats i que els qui estan a punt de ser expulsats del sistema sou vosaltres?
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (14-3-2021)

391 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: