CLATELLADA DE SALA-I-MARTÍN A VALLS, FUGIT A MENORCA, I A INDA

Sala-i-Martín ironitza sobre Valls i la seva fugida a Menorca per passar el confinament
L’economista es pregunta si Valls segueix cobrant 95.000 euros mentre és a Menorca sense fer res

La feina de Manuel Valls com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona segueix sent pràcticament un misteri a banda de quatre contactes per seguir mantenint la seva posició. El diari francès Equinox Magazine, explica en un article que Valls està passant el confinament de l’epidèmia a les Illes Balears des del 12 de març. En concret, es troba a l’illa de Menorca, on la seva dona és propietària d’una casa. Segons explica a la revista, el regidor diu que s’ha reunit dues vegades amb Colau, telemàticament, i segueix mantenint contacte amb el primer diputat socialista, Jaume Collboni. D’altra banda, si que l’ex candidat a l’alcaldia de Barcelona estarà present a la sessió plenària de l’alcaldessa el proper 17 d’abril, sempre per videoconferència.

En resum, Manuel Valls es pren com unes vacances el confinament, aprofitant la tranquil·litat de Menorca. La revista també veu molt probable que Valls acabi per tornar al panorama polític francès, ja que la crisi del Covid-19 podria obrir la porta a un govern d’unitat nacional on hi podria entrar la nova esquerra “Vallsienne”.

Aquesta manca d’activitat política de Valls contrasta amb els suposats 95.000 euros que segueix cobrant mentre no aporta absolutament res a l’Ajuntament de Barcelona. L’economista Xavier Sala-i-Martin ha fet un missatge a Twitter on es pregunta què està fent Valls pels ciutadans de Barcelona, i si està “utilitzant la seva experiència per aconseguir tests o mascaretes”.

Xavier Sala-i-Martin
✔
@XSalaimartin
Algú sap on para @manuelvalls aquests dies? Algú sap si, com diu la web, segueix cobrant 95.000e? Algú sap què està fent exactament pels ciutadans de Barcelona? Està usant la seva “enorme experiència i influència mundial” per aconseguir tests o mascaretes? https://www.metropoliabierta.com/informacion-municipal/sueldos-ayuntamiento-barcelona-valls-colau_18286_102.html …


Sala-i-Martin fulmina Inda: ataca l’independentisme pels morts de Covid-19

Nou recompte de morts per coronavirus de la Generalitat de Catalunya té Espanya desconcertada. No saben ben bé com prendre-s’ho. Moncloa no hi està d’acord amb la inclusió de les dades de morts de les funeràries, però hi ha un ésser que segur que fa tombarelles amb l’actualització: l’infame Eduardo Inda. Ara bé, al personatge no li han calgut les més de 3.000 defuncions per vomitar una nova excrescència digna de la seva baixesa moral, entestat d’escopir contra l’enemic indepe: “La ficticia ‘república catalana’ sería hoy el país con más muertos de coronavirus por millón de habitantes”
Eduardo Inda
✔
@eduardoinda
La ficticia ‘república catalana’ sería hoy el país con más muertos de coronavirus por millón de habitantes https://okdiario.com/espana/ficticia-republica-catalana-seria-hoy-pais-mas-muertos-coronavirus-millon-habitantes-5448660?utm_campaign=inda&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1586847060 …

Coronavirus Cataluña: La ficticia ‘república catalana’ sería hoy el país con más muertos por…
Una hipotética república independiente como la que reclama Torra sería hoy la nación con más muertos de coronavirus por millón de habitantes: 467.

Inda, fastigós de mena i competint cada dia en la funesta tragèdia del coronavirus, s’haurà posat com unes castanyoles en saber que la xifra real de morts a Catalunya ha augmentat de forma notable. Però, afortunadament, hem pogut trobar la galeta sideral que l’ha propinat Xavier Sala-i-Martin, i que ho té tot: contundència, rigor i el sarcasme que mereix el director d’Ok Diario, mestre de les clavegueres informatives i ultra amb pedigrí: “No sabemos cuantos muertos habría habido en una Catalunya independiente. Los números que das son los que realmente ha tenido Catalunya formando parte de España. Tus datos demuestran que la Sagrada Unidaz ha sido nefasta para Catalunya. ¡Pero eres tan bobo que no te das ni cuenta!”.

Informa:ELNACIONAL.CAT I LAREPUBLICA.CAT (16-4-2020)

215 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: