CLATELLADA DE SALA-I-MARTÍN A VALLS, FUGIT A MENORCA, I A INDA

Sala-i-MartĂ­n ironitza sobre Valls i la seva fugida a Menorca per passar el confinament
L’economista es pregunta si Valls segueix cobrant 95.000 euros mentre Ă©s a Menorca sense fer res

La feina de Manuel Valls com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona segueix sent prĂ cticament un misteri a banda de quatre contactes per seguir mantenint la seva posiciĂł. El diari francĂšs Equinox Magazine, explica en un article que Valls estĂ  passant el confinament de l’epidĂšmia a les Illes Balears des del 12 de març. En concret, es troba a l’illa de Menorca, on la seva dona Ă©s propietĂ ria d’una casa. Segons explica a la revista, el regidor diu que s’ha reunit dues vegades amb Colau, telemĂ ticament, i segueix mantenint contacte amb el primer diputat socialista, Jaume Collboni. D’altra banda, si que l’ex candidat a l’alcaldia de Barcelona estarĂ  present a la sessiĂł plenĂ ria de l’alcaldessa el proper 17 d’abril, sempre per videoconferĂšncia.

En resum, Manuel Valls es pren com unes vacances el confinament, aprofitant la tranquil·litat de Menorca. La revista tambĂ© veu molt probable que Valls acabi per tornar al panorama polĂ­tic francĂšs, ja que la crisi del Covid-19 podria obrir la porta a un govern d’unitat nacional on hi podria entrar la nova esquerra “Vallsienne”.

Aquesta manca d’activitat política de Valls contrasta amb els suposats 95.000 euros que segueix cobrant mentre no aporta absolutament res a l’Ajuntament de Barcelona. L’economista Xavier Sala-i-Martin ha fet un missatge a Twitter on es pregunta quù està fent Valls pels ciutadans de Barcelona, i si està “utilitzant la seva experiùncia per aconseguir tests o mascaretes”.

Xavier Sala-i-Martin
✔
@XSalaimartin
AlgĂș sap on para @manuelvalls aquests dies? AlgĂș sap si, com diu la web, segueix cobrant 95.000e? AlgĂș sap quĂš estĂ  fent exactament pels ciutadans de Barcelona? EstĂ  usant la seva “enorme experiĂšncia i influĂšncia mundial” per aconseguir tests o mascaretes? https://www.metropoliabierta.com/informacion-municipal/sueldos-ayuntamiento-barcelona-valls-colau_18286_102.html Sala-i-Martin fulmina Inda: ataca l’independentisme pels morts de Covid-19

Nou recompte de morts per coronavirus de la Generalitat de Catalunya tĂ© Espanya desconcertada. No saben ben bĂ© com prendre-s’ho. Moncloa no hi estĂ  d’acord amb la inclusiĂł de les dades de morts de les funerĂ ries, perĂČ hi ha un Ă©sser que segur que fa tombarelles amb l’actualitzaciĂł: l’infame Eduardo Inda. Ara bĂ©, al personatge no li han calgut les mĂ©s de 3.000 defuncions per vomitar una nova excrescĂšncia digna de la seva baixesa moral, entestat d’escopir contra l’enemic indepe: “La ficticia ‘repĂșblica catalana’ serĂ­a hoy el paĂ­s con mĂĄs muertos de coronavirus por millĂłn de habitantes”
Eduardo Inda
✔
@eduardoinda
La ficticia ‘repĂșblica catalana’ serĂ­a hoy el paĂ­s con mĂĄs muertos de coronavirus por millĂłn de habitantes https://okdiario.com/espana/ficticia-republica-catalana-seria-hoy-pais-mas-muertos-coronavirus-millon-habitantes-5448660?utm_campaign=inda&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1586847060 


Coronavirus Cataluña: La ficticia ‘repĂșblica catalana’ serĂ­a hoy el paĂ­s con mĂĄs muertos por…
Una hipotĂ©tica repĂșblica independiente como la que reclama Torra serĂ­a hoy la naciĂłn con mĂĄs muertos de coronavirus por millĂłn de habitantes: 467.

Inda, fastigĂłs de mena i competint cada dia en la funesta tragĂšdia del coronavirus, s’haurĂ  posat com unes castanyoles en saber que la xifra real de morts a Catalunya ha augmentat de forma notable. PerĂČ, afortunadament, hem pogut trobar la galeta sideral que l’ha propinat Xavier Sala-i-Martin, i que ho tĂ© tot: contundĂšncia, rigor i el sarcasme que mereix el director d’Ok Diario, mestre de les clavegueres informatives i ultra amb pedigrĂ­: “No sabemos cuantos muertos habrĂ­a habido en una Catalunya independiente. Los nĂșmeros que das son los que realmente ha tenido Catalunya formando parte de España. Tus datos demuestran que la Sagrada Unidaz ha sido nefasta para Catalunya. ÂĄPero eres tan bobo que no te das ni cuenta!”.

Informa:ELNACIONAL.CAT I LAREPUBLICA.CAT (16-4-2020)

278 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: