CLATELLOT DE LLACH A LA MESA: ” SI ES VOTA, ES PUBLICA CAIGUI QUI CAIGUI”

El músic independentista Lluís Llach, ha esclatat contra el Parlament de Catalunya, i en concret, contra aquells que no han publicat “íntegrament” les resolucions adoptades durant el debat sobre la monarquia del divendres passat. “Per l’ocasió, ho poso en minúscules”, adverteix Llach a l’inici del seu apunt a Twitter per parlar del “merder del Parlament”. L’exdiputat no s’explica que “tres partits votin les resolucions i després es fotin els trastos pel cap perquè no es publica oficialment”.
“Com si no fos sabut que això anava a passar”, ha reblat Llach, dirigint-se directament a Roger Torrent i a aquells que no han volgut publicar senceres les resolucions aprovades. Per últim, Llach alliçona la falta de respecte a les lleis del Parlament i al mateix president de la Generalitat “Si es vota, es publica caigui qui caigui. Minúscula!”.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (13-8-2020)
N.de la R.
No sóc cap expert en lleis, però sembla que LLuís LLach té més raó que un sant.Sembla que els lletrats hi són per a aconsellar,però no pas per impedir el que decideixi el Parlament.Si els lletrats tenen la darrera paraula en tot,aleshores caldria que tots els diputats fossin advocats,oi?
En el fons de la qüestió hi ha un cop més la poca importància d’aquest Parlament que en ocasions sembla el de la “senyora Pepis”.És una degradació total.En el fons,la lluita entre JxCAT i ERC per assegurar-se unes cadires més.Tot de cara a la galeria i res de pràctic.La independència només es pot aconseguir i assegurar amb la mobilització total del poble que controli el punts importants del país:fronteres,ports,aeroports,televisions…La resta és fer volar coloms i enganyar la gent.

317 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: