COL·LAPSEN UN RESTAURANT DE BARCELONA PER EXIGIR LA CARTA EN CATALÀ

Desenes de voluntaris de Plataforma per la Llengua van tornar a col·lapsar un establiment d’una cadena de restauració per reclamar que la cadena garanteixi els drets lingüístics dels consumidors.

L’acció es va dur a terme el passat 20 d’abril a un dels restaurants de la cadena de ramen Takumi, que no incorpora el català a la carta en cap dels sis locals que té a Barcelona, de manera que infringeix el Codi de consum de Catalunya.

Aquesta iniciativa es va organitzar tenint en compte l’èxit de les accions que el 18 de febrer van col·lapsar dos establiments de les cadenes Five Guys i Surf House, que tampoc no tenien la carta en català, i el funcionament va ser similar: els voluntaris van demanar individualment el full de reclamacions als treballadors fins a col·lapsar l’establiment durant una estona.

En aquesta ocasió, l’acció es va emmarcar en la Setmana pel català, una iniciativa de Plataforma per la Llengua de Barcelona per sensibilitzar la ciutadania sobre l’ús del català i per estimular el compromís personal i col·lectiu amb la llengua.
Informa:DBALEARS.CAT (14-6-2022)

106 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: