COLAU ES PENJA LA MEDALLA PEL FI DE “LES MOL√ąSTIES” DELS TALLS INDEPENDENTISTES A LA MERIDIANA

Ada Colau ha celebrat que Interior hagi anunciat que posar√† fi a les ‚Äúmol√®sties‚ÄĚ que els ve√Įns ‚Äúpatien des del 2019‚ÄĚ amb els talls de la Meridiana diaris per part d‚Äôactivistes independentistes. L‚Äôalcaldessa de Barcelona no ha perdut ocasi√≥ per penjar-se la medalla i dir que l‚ÄôAjuntament feia ‚Äúmolts mesos‚ÄĚ que demanava al Departament d‚ÄôInterior que ‚Äúpos√©s ordre a una situaci√≥ insostenible que podia derivar en mals majors‚ÄĚ.

L‚Äôexecutiu catal√† ha deixat d‚Äôautoritzar els talls diaris a partir de dissabte i ha proposat una ubicaci√≥ al costat per a les protestes. Colau ha anunciat que el consistori continuar√† col¬∑laborant amb els Mossos per garantir el dret dels manifestants ‚Äúper√≤ tamb√© el de milers de fam√≠lies treballadores a accedir a les seves cases i al seu lloc de treball‚ÄĚ.

‚ÄúGarantir el dret a la manifestaci√≥ ha de ser compatible amb els drets fonamentals de milers de ve√Įns que no tenen cap culpa del que denuncien els manifestants i que s√≥n avui dia els principals perjudicats‚ÄĚ, ha subratllat Colau.

Interior ha explicat que la decisi√≥ s‚Äôha pres per fer compatible el dret a la manifestaci√≥ amb el dels ve√Įns a no patir mol√®sties. Els talls de la Meridiana, una de les principals entrades i sortides de Barcelona, es produeixen fa m√©s de dos anys com a protesta per la sent√®ncia del Supremo sobre l‚Äô1-O.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (11-2-2022)

59 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: