COMENÇA EL RODATGE DE LA SÈRIE “DESPRÉS DE TU” COPRODUÏDA PER È APUNT, TV3 I IB3

Comença el rodatge de la sèrie ‘Després de tu’, coproduïda per À Punt i TV3 amb la participació d’IB3. Des del passat dilluns, es roda aquesta nova sèrie de ficció, una sitcom de 20 capítols de 25 minuts duta a terme per les productores Albena Produccions i Minoria Absoluta.

‘Després de tu’ és una nova i ambiciosa aposta conjunta per la col·laboració entre les televisions autonòmiques dels Països Catalans. La sèrie, que es basa en una idea original de l’actor i dramaturg Carles Alberola, està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i Chon González.

Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre altres. També hi participen actors de les Balears, com Carles Molinet i Aina de Cos.

L’eix fonamental de la sèrie es rodarà en un plató 360° construït a l’Estudi 1 del Centre de Producció d’À Punt Mèdia a Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.
Informa:DBALEARS.CAT (19-X-2021)

322 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: