COMENÇA EL RODATGE DE “MÒPIES”, LA PRIMERA SÈRIE CONJUNTA D’IB3, TV3 I À PUNT

La primera sèrie conjunta d’IB3, À Punt i TV3 ha començat, aquesta setmana, el seu rodatge. La nova sèrie de ficció ‘Mòpies’ constarà de 4 episodis de 55 minuts cada un.

El repartiment l’encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet i estaran acompanyades per actors i actrius de les Balears, de Catalunya i del País Valencià.

La sèrie ha estat creada i dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l’equip de guionistes d’aquesta producció.

‘Mòpies’ és una sèrie de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana, i conta la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu on experimenta un succés traumàtic. Enfront aquest inexplicable fenomen, Bel juntament amb la incondicional ajuda de Judith, una jove monitora, i la col·laboració de Gori i Hilda, dos nins del campament d’estiu, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

Aquesta sèrie de ficció estarà enllestida a finals d’any i tot seguit estarà pendent de programació per part de les tres cadenes autonòmiques.


IB3, À Punt i TV3 han col·laborat en els darrers anys en la coproducció de programes com Favorits o pel·lícules per la televisió com per exemple, La mort de Guillem, premiada als Gaudí i als Premis de l’Audiovisual Valencià, i Frederica Montseny, entre altres.
Informa:DBALEARS.CAT (17-4-2022)

80 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: