COMÍN: ” VAL LA PENA POSAR EN PERILL EL PROJECTE EUROPEU PER PROTEGIR L’ESTAT ESPANYOL? “

L’eurodiputat de Junts Toni ComĂ­n ha avisat aquest dimecres les institucions de la UniĂł Europea que la “inacciĂł” contra Espanya per “ignorar” les decisions de la justĂ­cia europea sobre la seva immunitat “legitima el desafiament” de Polònia. “DesprĂŠs poden ser Hongria i altres paĂŻsos”, ha alertat ComĂ­n. “Val la pena posar en perill el projecte europeu per protegir l’estat espanyol i la seva deriva autoritĂ ria?”, ha preguntat l’eurodiputat de Junts en un debat al ple amb la presidenta de la ComissiĂł Europea, Ursula von der Leyen, sobre la cimera de lĂ­ders europeus que se celebra aquesta setmana a Brussel¡les.

Durant el debat, l’eurodiputat de Ciutadans Luis Garicano ha titllat la intervenciĂł de ComĂ­n de “desgraciada”. “El que estĂ  en joc a Polònia ĂŠs l’estat de dret, que ĂŠs el que van trencar a Catalunya quan governaven”, ha replicat Garicano.

Posteriorment, ComĂ­n ha respost a l’eurodiputat de Ciutadans. “Qui va vulnerar els principis i valors europeus el 2017 no va ser el govern catalĂ  posant les urnes i permetent que les persones anessin a votar, sinĂł l’estat espanyol pegant votants pacĂ­fics, empresonant un govern innocent i ara perseguint-nos a nosaltres”, ha dit l’eurodiputat de Junts.
Informa:RACOCATALA.CAT (20-X-2021)

191 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: