COMPETÈNCIA VOL SANCIONAR L’ANC PER LA CAMPANYA ” CONSUM ESTRATÈGIC “

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha obert un expedient sancionador contra l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per la campanya ‘Consum Estratègic’ per possibles “pràctiques deslleials que distorsionen greument” la competència en el mercat, segons ha explicat l’organisme en un comunicat”.

La CNMC creu que les actuacions de l’ANC podrien ser contràries a la llei quan l’entitat independentista va emplaçar empreses i consumidors de comprar productes o serveis oferts per determinades empreses.

L’expedient s’ha obert després de la denúncia presentada per Foment del Treball i que posteriorment el TC traslladés el cas a la CNMC com a organisme competent.

Precisament, l’ANC va afirmar fa unes setmanes que el trasllat del cas a la CNMC com a autoritat competent suposava una vulneració de competències de la Generalitat en considerar que ho havia d’assumir l’ACCO. La sentència del TC va confirmar que les atribucions corresponien a la CNMC, que deixa clar que la incoació de l’expedient “no prejutja el resultat final de la investigació” i que s’obre un període màxim de 18 mesos per a la seva instrucció i resolució del cas.
Informa:ELPUNTAVUI.cAT (21-12-2029)

243 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: