CONCENTRACIÓ DAVANT EL PARLAMENT PER REBRE ELS PRESOS DIMARTS (8.00 HORES )

L’ANC i Òmnium han convocat una concentració per a rebre els presos polítics dimarts davant del Parlament de Catalunya, entre les 08.00 i les 10.00. Amb el lema ‘Fem-los costat’, les entitats fan una crida a acompanyar l’arribada d’Oriol Junqueras, Raül Romeva, Dolors Bassa, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn, que estan citats a les 09.00 per a intervenir a la comissió d’investigació del 155.

Els sis presos polítics compareixeran en qualitat de consellers del govern destituït amb el 155. El Departament de Justícia de la Generalitat va concedir-los un permís per a assistir a la sessió de la comissió al parlament perquè és un ‘deure inexcusable’, atès que va ser una petició formulada per la cambra.

⬛️⬜️ Aquest dimarts, @junqueras, @jorditurull, @raulromeva, @quimforn, @joseprull, @dolorsbassac, assistiran a la Comissió d’Investigació sobre l’Aplicació de l’Article 155 (CIACE).

Els acompanyarem a la seva arribada!#StandUpForCatalonia pic.twitter.com/ASpc44NKWi

— Assemblea Nacional Catalana (@assemblea) January 25, 2020

📣 Dimarts a les 08h del matí acompanyem el vicepresident Junqueras i els consellers Turull, Romeva, Forn, Rull i Bassa en la seva arribada al Parlament. Fem-los costat!

📆 Dimarts, 28 de gener
⏰ 08h
📍Davant del Parlament de Catalunya (BCN) pic.twitter.com/BW5C47udx9

Informa:VILAWEB.CAT (26-1-2020)

352 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: