CONFIRMAT: NO ES PODRÀ VOTAR PER CORREU A LES ELECCIONS DEL BARÇA

Canvi de plans. El Barça va anunciar el passat dijous que celebraria les eleccions presidencials el 20 i 21 de març del 2021 durant tot el cap de setmana, en diverses seus repartides per tot el territori i que s’habilitaria el vot per correu. Doncs bé, hi ha hagut moviments en els departaments jurídics i el vot per correu no estarà permès, segons han confirmat fonts de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a ElNacional.cat.

Les eleccions a la presidència del Barça hauran de ser presencials sí o sí, segons la Secretaria General de l’Esport, que informarà el Barça d’aquest canvi en breu. La Secretaria sí que permet que sigui en diferents seus i que se celebri durant dos dies.

Un altre dels temes polèmics és que la data de les eleccions és un cap de setmana que el Barça no jugarà al Camp Nou, sinó que ho farà a Anoeta. Les eleccions al club blaugrana s’han de celebrar sempre que es pugui en dia de partit a l’Estadi, segons diuen els estatuts del club, però la junta actual va optar perquè no fos així. Un moviment clar que busca beneficiar-los.

Es desconeix com estarà la situació sanitària i si podrà haver-hi públic als estadis, però celebrar les eleccions en dia de partit al Camp Nou era assegurar una alta participació. La junta actual, amb Josep Maria Bartomeu de president, sap que té gran part dels socis en contra i fer-ho el 20 i 21 de març, en diferents seus i per correu formava part de la seva estratègia per intentar repetir mandat amb uns directius continuistes.

D’altra banda, la moció de censura contra Bartomeu i la seva junta per fer-los fora del Barça segueix el seu curs i encara els últims dies. La moció, impulsada per tres precandidats i vuit grups d’opinió blaugrana, ha d’aconseguir 16.500 firmes perquè prosperi i, si ho fa, hi haurà un referèndum a can Barça.
Informa:ELNACIONAL.CAT (14-9-2020)

311 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: