CONTAGI TAMBÉ DEL PRESIDENT TORRA: TOTS ELS POLÍTICS AMB EL VIRUS

Si diumenge era el vicepresident Pere Aragonès qui anunciava el seu positiu en coronavirus, l’endemà era el president català Quim Torra qui ho anunciava. La casa dels Canonges ha estat confinada, i tot i la seua infecció, el president continuarà treballant, tot i que aïllat en la residència institucional. El positiu l’ha aprofitat per insistir en l’autoconfinament de la població i també en el confinament complet del Principat, tornant a reclamar l’Estat espanyol que accepte i aplique aquesta mesura.

Quim Torra i Pla

@QuimTorraiPla
Tot i el confinament segueixo treballant per frenar la propagació del #Coronavirus, que és la prioritat número 1 del @govern. Aquest matí m’he reunit telemàticament amb representants de tots els grups parlamentaris per mantenir-los informats de la situació

El dia anterior, el vicepresident del Govern català, Pere Aragonès, també anunciava la seua infecció, i des de llavors resta confinat al seu domicili, ubicat a Pineda de Mar (Maresme).

Pere Aragonès 🎗

@perearagones
Avui he donat positiu en la prova del COVID-19. De moment em trobo en perfecte estat de salut. Resto confinat a casa seguint les indicacions mèdiques, des d’on seguiré treballant. Cal actuar amb la màxima prevenció i responsabilitat.

Els presos polítics Josep Rull i Jordi Sànchez es trobaven fins fa poc en estat d’observació després d’haver estat aïllats a la mateixa presó de Lledoners per haver tingut contacte amb persones infectades.

Josep Rull i Andreu 🎗
@joseprull
Benvolguts, benvolgudes, per precaució i responsabilitat vaig comunicar a la direcció de Lledoners que havia estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per coronavirus i, per tant, em trobo en situació d’aïllament a la infermeria, però no tinc símptomes i em trobo bé.

Jordi Sànchez
@jordialapreso
He donat negatiu en la prova del COVIT-19. He renunciat a sortir amb el 100.2 malgrat el 882 dies de presó. CAL FER CAS A LA PETICIÓ DEL GOVERN de CATALUNYA DE CONFINAMENT TOTAL.
Exigim que el govern espanyol actui ja o ens deixi actuar. Quan abans ho fem, abans ens en sortirem

Més enllà del Principat, la ministra espanyola d’Igualtat Irene Montero i la de Política Territorial, Carolina Darias, també van donar positiu, cosa que les va fer faltar al consell de ministres en què es va discutir i aprovar l’estat d’alarma el passat dissabte.També la dona del president Sánchez ha donat positiu.

Un dels partits amb més casos és Vox, on els líders ultradretans Santiago Abascal i Javier Ortega Smith van ser dels primers a anunciar la malaltia. També va donar positiu Ana Vega, síndica del partit ultradretà a les Corts valencianes.

Informa:ELTEMPS.CAT (16-3-2020)

254 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: