CONTINUA LA PÒLEMICA ENTRE TEBAS I GUARDIOLA…EN CATALÀ !

“Jo no entenc de macroeconomia, ni demografia, ni de penetració de la TV de pagament, ni de la Xina. Per això estàs tu, perquè ens expliquis per què encara estem tan lluny de la Premier després de dues dècades brutals del futbol espanyol. Perquè ens ho expliquis i… ho solucionis”, li havia etzibat Guardiola en el seu últim comentari, i escrit en català, una cleca aplaudida a les xarxes socials que Tebas no ha digerit gens bé.

Hores després, Javier Tebas ha decidit tornar a la càrrega i ha respost a Guardiola amb tres comentaris més, escrits en català, mostra que al president de LaLliga no li havia passat desapercebut el detall. Tebas afegeix unes gràfiques en les quals intenta demostrar que LaLliga està retallant distàncies respecte a la Premier League pel que fa als drets de televisió, tot just al darrere, per tot seguit carregar contra el Manchester City i treure valor als títols aconseguits a Anglaterra per l’entrenador català.

“Has de preocupar-te més del Grup City, que acumula mil milions de pèrdues durant les últimes temporades. No són inversors, són destructors de diner que creen inflació. Hauries guanyat tants títols sense dopatge econòmic?”.
Tebas també se les té amb Sala-i-Martin

Javier Tebas no ha acabat aquí, ja que també ha decidit atacar l’economista Xavier Sala-i-Martin, que poc abans havia carregat contra el president de LaLliga per la seva gestió. “Per què falta al respecte? Guardiola planteja una pregunta que ha de respondre EDUCADAMENT: per què després de 10 anys de domini total del futbol espanyol a Europa, LaLliga ingressa tant o menys que la Premier? El responsable d’una incompetència tan gran és Tebas!”, havia escrit Sala-i-Martin.

Tebas, amb el seu peculiar estil, no ha tardat a carregar contra l’economista. “Que Guardiola desconegui dades és perdonable, però en el teu cas no. Al mercat nacional de televisió ens tripliquen en nombre d’abonats, a UK viuen 20 milons de persones més, en l’àmbit internacional s’ha reduït la distància (porten des de 1990 amb venda centralitzada i LaLliga des del 2015)”.

I a la festa s’ha afegit Jordi Majó, excandidat a la presidència del FC Barcelona. “En una gran multinacional, possiblement seria imperdonable i motiu d’acomiadament que un alt executiu, i amb el que cobra, sigui incapaç de, globalment, no rendibilitzar els inigualables èxits del futbol espanyol dels últims 15 anys a escala mundial”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (6-VII-2021)

279 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: