CREATIVITAT AL PODER: CONSELLERIES I SEUS DEL GOVERN FINTEN LA JEC

Creativitat al poder a les seus de Govern de la Generalitat. Després que a primera hora d’aquest dimarts el president Quim Torra hagi marcat la pauta tapant la pancarta amb el llaç groc amb una altra d’idèntica amb un llaç blanc, la resta de dependències públiques, conselleries incloses, estan fent el mateix: empescar-se-les amb simbologia alternativa.

A desenes d’edificis públics s’ha redissenyat la reivindicació. En la majoria de casos, com per exemple els departaments d’Economia, Interior, Empresa o Territori s’ha optat pel nou llaç blanc ratllat de vermell que representa la vulneració del dret a la llibertat d’expressió.

N’hi ha, però, que han optat per propostes alternatives. A Justícia, per exemple, els cartells amb el missatge ‘Llibertat presos polítics’ s’han anat canviant per un foli amb la paraula ‘Censurat’. En un altre dels vidres hi ha qui ha enganxat una papallona de paper de color groc. A la seu d’Afers Exteriors han apostat per retallar la silueta del llaç groc.

Al darrere d’aquestes iniciatives hi ha l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), una organització que va néixer el novembre del 2017 arran de l’aplicació del 155 i que agrupa funcionaris i treballadors públics.

Informa:ELNACIONAL.CAT (22-3-2019)

656 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: