CREMEN UN NINOT AMB LA CARA DE BUCH EN LA MANI DELS CDR CONTRA ” EL MAL GOVERN “

Centenars de persones, convocades pel CDR del Barcelonès amb el suport dels joves acampats a la plaça Universitat, s’han manifestat pel centre de Barcelona aquest dissabte al vespre. En aquesta ocasió, ho feien amb un objectiu molt definit: cantar les quaranta al Govern de la Generalitat. Ho demostrava el lema de la marxa, “mori el mal govern”. També el primer càntic que han alçat: “Esquerra i PDECat, la paciència s’ha acabat”.

De fet, després de recórrer diversos carrers han arribat a la plaça Sant Jaume i allà han cremat un ninot de cartró amb la imatge del conseller d’Interior, Miquel Buch, del qual reclamen la dimissió.

La marxa ha arrencat a la plaça Universitat i ha enfilat el carrer Pelai i la Rambla. Mentrestant, antiavalots de la policia s’avançaven a un possible final de ruta i disposaven tot de tanques a la Via Laietana, a tocar de la Prefectura Superior de la Policia Nacional espanyola a Catalunya.

El paper del Govern després de la sentència no ha estat a l’altura de les circumstàncies, asseguraven els convocants de la mobilització. Una de les àrees més criticades és la conselleria d’Interior, pel paper dels Mossos d’Esquadra. S’ha clamat per la destitució del conseller Miquel Buch i s’han vist pancartes que acusaven ERC i JxCat de “buidar ulls”.

A l’arribada a la plaça Sant Jaume, els manifestants s’han adreçat directament al Palau de la Generalitat amb càntics contra el paper de l’executiu català. A més de cridar càntics que apuntaven als Mossos, s’ha arribat, fins i tot, a demanar la dimissió del Govern.

També s’ha aprofitat la concentració per recordar que els acampats temen un desallotjament que podria ser imminent. “Us demanem que estigueu atents a possibles convocatòries”, ha demanat una portaveu del CDR Barcelonès megàfon en mà.

Informa:ELMON.CAT (3-11-2019)

294 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: