CRIDA FINAL PER LA UNITAT INDEPENDENTISTA AL SENAT

(   RAMON SERRA  )

Quan ja toca l’hora d’anar a votar, vet aquĂ­ que alguna sectorial de l’ANC i altres entitats sobiranistes s’afanyen en l’intent que lesscandidatures independentistes triomfin al Senat. Si els partits que en teoria es diuen independentistes han decidit anar a les eleccions generals espanyoles per separat ,en canvi han perdut una gran oportunitat per anar junts al Senat.

No oblidem que el Senat tĂŠ mĂŠs importĂ ncia de la que sembla, tot i que gairebĂŠ ningĂş no ens ho ha recordat en la campanya electoral. N’hi ha prou de dir que el 155 va ser aprovat per aquesta Cambra. Per tant, cal evitar de totes totes que l’espanyolisme tingui una finestra “legal” per tornar-nos-el a aplicar.

Una vegada mĂŠs la societat civil va moltes passes endavant dels polĂ­tics. Per això ara es proposa que a les votacions es marqui amb una creueta el primer de la llista del Senat de JxCAT, ERC i Front RepublicĂ . D’aquesta manera els escons que corresponen a Catalunya al Senat serien ocupats sobretot per independentistes i, per tant, podrĂ­em estar una  mica mĂŠs tranquils davant les embranzides espanyolistes.

És una llàstima que aquesta iniciativa arribi tan tard o en qualsevol cas no se li ha fet molta publicitat. A veure si és veritat allò que val més tard que mai.

(27-4-2019)

302 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: