CS ES TRENCA A CATALUNYA ! ” CONSTUTUCIONALISTAS”, EL NOM DEL NOU PARTIT

Constitucionalistas. Aquest √©s el nom del nou partit que han creat a Catalunya els cr√≠tics d’Albert Rivera a Ciutadans, segons ha avan√ßat el digital Cr√≥nica Global. El logotip d’aquesta nova formaci√≥ cont√© la C, com la de Cs, i un fons groc.

Els creadors del partit s√≥n militants i regidors del Vall√®s Oriental, per√≤ estan pendents de posar-se en marxa tamb√© al Maresme, Barcelona i altres punts de l’√Ärea Metropolitana. Tamb√© es plantegen ser a M√ļrcia, Can√†ries i Castell√≥n.

El president de Constitucionalistas √©s Jos√© Antonio Navarro i, en declaracions al citat digital, ha assegurat que volien “recuperar l’esperit inicial de Ciutadans, per poder pactar en funci√≥ de propostes i projectes sense posar per davant interessos partidistes o personals, i pretenem tamb√© recuperar una organitzaci√≥ m√©s horitzontal, sense aquesta dictadura interna que ha imposat Carrizosa.

Sembla que Carlos Carrizosa, el president de Cs al Parlament, no agrada a molts sectors de la formaci√≥; segons Navarro, “ha creat un gran malestar intern en els √ļltims mesos” i se’l caracteritza per “la bronca permanent”.

El responsable de Constitucionalistas, que es va registrar com a partit al ministeri de l’Interior el passat 11 de setembre, √©s Francisco S√°nchez, un policia local de diversos municipis del Vall√®s Oriental. S√°nchez explica al Cr√≥nica Global que la seva intenci√≥ √©s “recuperar el treball a les agrupacions, buscar m√®todes m√©s bons de participaci√≥ i demostrar que els militants estan vius i volen millors eines per comunicar i defensar les seves propostes”.

Constitucionalistas neix, segons els seus creadors, com a resposta a la falta d’acci√≥ pol√≠tica de Cs tot i tenir 36 diputats al Parlament. En la mateixa l√≠nia, critiquen que la formaci√≥ no es preocupa del m√≥n local.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-10-2019)

337 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: