CS ES TRENCA A CATALUNYA ! ” CONSTUTUCIONALISTAS”, EL NOM DEL NOU PARTIT

Constitucionalistas. Aquest ĂŠs el nom del nou partit que han creat a Catalunya els crĂ­tics d’Albert Rivera a Ciutadans, segons ha avançat el digital CrĂłnica Global. El logotip d’aquesta nova formaciĂł contĂŠ la C, com la de Cs, i un fons groc.

Els creadors del partit sĂłn militants i regidors del Vallès Oriental, però estan pendents de posar-se en marxa tambĂŠ al Maresme, Barcelona i altres punts de l’Àrea Metropolitana. TambĂŠ es plantegen ser a MĂşrcia, CanĂ ries i CastellĂłn.

El president de Constitucionalistas ĂŠs JosĂŠ Antonio Navarro i, en declaracions al citat digital, ha assegurat que volien “recuperar l’esperit inicial de Ciutadans, per poder pactar en funciĂł de propostes i projectes sense posar per davant interessos partidistes o personals, i pretenem tambĂŠ recuperar una organitzaciĂł mĂŠs horitzontal, sense aquesta dictadura interna que ha imposat Carrizosa.

Sembla que Carlos Carrizosa, el president de Cs al Parlament, no agrada a molts sectors de la formaciĂł; segons Navarro, “ha creat un gran malestar intern en els Ăşltims mesos” i se’l caracteritza per “la bronca permanent”.

El responsable de Constitucionalistas, que es va registrar com a partit al ministeri de l’Interior el passat 11 de setembre, ĂŠs Francisco SĂĄnchez, un policia local de diversos municipis del Vallès Oriental. SĂĄnchez explica al CrĂłnica Global que la seva intenciĂł ĂŠs “recuperar el treball a les agrupacions, buscar mètodes mĂŠs bons de participaciĂł i demostrar que els militants estan vius i volen millors eines per comunicar i defensar les seves propostes”.

Constitucionalistas neix, segons els seus creadors, com a resposta a la falta d’acciĂł polĂ­tica de Cs tot i tenir 36 diputats al Parlament. En la mateixa lĂ­nia, critiquen que la formaciĂł no es preocupa del mĂłn local.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-10-2019)

281 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: