CUIXART FA UNA CRIDA A DESOBEIR “LES LLEIS INJUSTES QUAN CALGUI “

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha fet una nova crida a desobeir “aquelles lleis injustes quan calgui”. En una carta dirigida a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), Cuixart ha garantit que “diguin el que diguin les sentències”, des de l’entitat continuaran “lluitant per la llibertat i els drets humans, arreu dels Països Catalans”.

“Desobeint aquelles lleis injustes quan calgui, i militant en la tendresa amb el més gran dels nostres somriures”, escriu Cuixart. La carta acaba: “Per la memòria dels que ens han precedit i per responsabilitat amb les generacions que han de venir: Ho tornarem a fer!”.

A la carta, Cuixart assegura que des de Lledoners se senten “els aires frescos de l’estiu de Prada” i recorda quan ell, amb Jordi Sànchez, hi van ser-hi el 2017 “a les portes d’una tardor en què vam saber que ho podíem tot”.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va defensar el passat dimarts 20 d’agost també en el marc d’una xerrada a la UCE que “només queda la confrontació pacífica” i la “ruptura democràtica” per tirar endavant la independència.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (22-8-2019)

379 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: