CUIXART FA UNA CRIDA A DESOBEIR “LES LLEIS INJUSTES QUAN CALGUI “

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha fet una nova crida a desobeir “aquelles lleis injustes quan calgui”. En una carta dirigida a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), Cuixart ha garantit que “diguin el que diguin les sentències”, des de l’entitat continuaran “lluitant per la llibertat i els drets humans, arreu dels PaĂŻsos Catalans”.

“Desobeint aquelles lleis injustes quan calgui, i militant en la tendresa amb el mĂŠs gran dels nostres somriures”, escriu Cuixart. La carta acaba: “Per la memòria dels que ens han precedit i per responsabilitat amb les generacions que han de venir: Ho tornarem a fer!”.

A la carta, Cuixart assegura que des de Lledoners se senten “els aires frescos de l’estiu de Prada” i recorda quan ell, amb Jordi SĂ nchez, hi van ser-hi el 2017 “a les portes d’una tardor en què vam saber que ho podĂ­em tot”.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va defensar el passat dimarts 20 d’agost tambĂŠ en el marc d’una xerrada a la UCE que “nomĂŠs queda la confrontaciĂł pacĂ­fica” i la “ruptura democrĂ tica” per tirar endavant la independència.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (22-8-2019)

198 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: