CUIXART VOL LA LLEI D’AMNISTIA CATALANA

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha tornat a demanar una resposta unitĂ ria a l’independentisme que es materialitzi al Parlament de Catalunya en forma de llei d’amnistia “per seguir denunciant l’atropellament de drets”. Cuixart, que clama per “transformar cada embat en un pas endavant”, ha fet una crida al sobiranisme per “recuperar la iniciativa i passar de la protesta a la proposta”.

En un correu enviat als socis de l’entitat catalanista des de la presĂł de Lledoners, Cuixart ha manifestat aquest dissabte que “la repressiĂł no s’ha aturat, sinĂł que s’ha incrementat”, i ha criticat l’operaciĂł policial engegada fa una setmana “per criminalitzar el sobiranisme”

Cuixart tambĂŠ ha enviat un missatge de suport al mĂłn cultural desprĂŠs de les darreres restriccions que han tornat a afectar de ple el sector. El president d’Òmnium ha reivindicat que la cultura “ĂŠs un bĂŠ essencial i de primera necessitat”.

En aquest sentit, Cuixart ha tornat a advertir que la pandèmia interpel¡la tota la societat i defensa combatre-la amb “mĂŠs solidaritat i fraternitat”. Ha considerat clau “salvar tants llocs de treball com sigui possible, aturar desnonaments i fer que les decisions dels governants prioritzin la ciutadania”.
Informa:ELTRIANGLE.EU (7-11-2020)

80 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: