DE 93.000 A 131.000 EUROS, ELS SOUS DELS NOUS CÀRRECS NOMENATS PEL PSC, ERC I JUNTS

Avui el ple del Parlament de Catalunya ha aprovat la renovació de les direccions del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), la Sindicatura de Comptes i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Es tracta d’un repartiment a tres bandes entre el PSC, ERC i Junts, que respectivament han proposat els noms dels nous càrrecs i han acordat la renovació dels tres òrgans. Els sous que percebien els seus antecessors estan publicats i es poden consultar en obert.

En el cas dels nous consellers del CAC, Rosa Maria Molló, Miquel Miralles, Laura Pinyol i Enric Casas, tindran un sou brut anual de 114.802,74 euros. Per la seva banda, el president, que serà l’ex-director del Punt/Avui Xavier Xirgo, percebrà 118.509,97 euros bruts anuals.

Ferran Roquer, Llum Rodr√≠guez, Josep Vi√Īas, Manel Rodr√≠guez, Maria √Ängels Cabas√©s i Anna Tarrach, han estat escollits com a s√≠ndics de la Sindicatura de Comptes. Ingressaran 120.192,24 euros anuals. Per√≤ qui rep la retribuci√≥ m√©s alta √©s el s√≠ndic major, Miquel Salazar, que t√© un complement de representativitat de 917,49‚ā¨ mensuals. Per tant, rebr√† 131.202,12 euros a l‚Äôany. A m√©s, tres dels s√≠ndics formen part de la Comissi√≥ de Govern i tenen un complement mensual de 388,83 euros.

Meritxell Borràs, una vegada ha complert la sentència per inhabilitació que li va imposar el Tribunal Suprem espanyol, serà la nova directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i tindrà un sou de 93.905,40 euros bruts anuals.

La cambra també ha designat Tania Adam i Jaume Ayats com a membres del ple del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (Conca), a proposta del president Pere Aragonès. Les retribucions són lleugerament inferiors, 24.176 euros anuals, perquè es tracten de càrrecs amb dedicació a temps parcial.
Informa:VILAWEB.CAT (11-2-2022)

71 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: