DE MADRID AL CEL…O A L’INFERN

Clara Ponsatí s’ha escandalitzat pel fet que amb dades a la mà (dades de mitjans espanyols) altres regions del món havien tancat l’espai afectat mentre que Espanya no ho ha fet a Madrid, una actuació negligent i molt greu, a ulls dels experts, que més tard que d’hora el govern espanyol haurà d’assumir.

En lloc de carregar contra el no tancament de Madrid han començat una campanya contra la consellera Ponsatí i contra tots aquells que han gosat piular o han fet “m’agrada” a la frase “de Madrid al cielo” com han fet milers de persones, entre les quals hi ha el president Puigdemont.

Les paraules de Ponsatí són clarividents: adverteixen del desgavell que representa que la regió de Madrid no només no estigui tancada sinó que més aviat estigui sent utilitzada per als incapacitats del govern espanyol com una manera d’escampar el coronavirus a tot l’estat.

No tancar Madrid és una greu irresponsabilitat que durant molt de temps recaurà en un incompetent govern espanyol format pel PSOE i Podemos, que ens vol enviar a tots a l’infern. El més greu de tot plegat és que alguns carreguin contra Ponsatí per dir una gran veritat i callin davant tanta incompetència del govern espanyol. Deu ser que ja tenen por dels militars que comencen a patrullar pel territori dels Països Catalans en aquest #Covid155 imposat a ritme de cop d’estat.

Per cert sabeu l’origen de la frase “De Madrid al cielo”? Ponsatí ho sap perfectament i els que l’ataquen molt possiblement no. La frase «De Madrid al cielo» és una lloança a la ciutat. És com dir que com a la capital no s’hi està enlloc.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (15-3-2020)

220 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: