DESCOMUNAL ESTRIPADA CONTRA FLORENTINO I LA PREMSA ESPORTIVA DE MADRID

Jos√© Antonio Abell√°n, el periodista acusat p√ļblicament per Florentino P√©rez d’haver filtrat els √†udios que aquests dies est√† publicant El Confidencial, va afirmar ahir que aquest dimecres anava a donar la seva versi√≥ dels fets. I vaja si ho ha fet.

Segons Florentino P√©rez, en un comunicat publicat pel Reial Madrid, “les frases reprodu√Įdes es pronuncien en converses gravades clandestinament pel Sr. Jos√© Antonio Abell√°n, que fa molts anys que intenta vendre-les sense √®xit.”

A més, el president del Reial Madrid considera que tota la polèmica sobre els àudios, gravats majoritàriament el 2006, es deu a una conspiració en contra seva per ser un dels promotors de la Superlliga.

I Abell√°n no ha deixat canya dreta, carregant durament contra Florentino P√©rez i contra un sector de la premsa de Madrid. “Aix√≤ √©s un male√Įt carrusel. Els mateixos que llavors menjaven polles i mamadors professionals que surten de nit. Estava jo m√©s tranquil amb els meus gossos i explota aix√≤… Tot aix√≤ est√† publicat en un llibre l’abril del 2015”, ha comen√ßat Abell√°n.

“El pitjor √©s tornar a estar en la primera l√≠nia del periodisme esportiu… Que hi ha gent molt bona… Per√≤ hi ha un gran nombre de menjapolles, de mamadors professionals. Em diuen que Alfredo Rela√Īo ha escrit una cosa sobre mi, que Rela√Īo pensava que estava jubilat, no sabia que escrivia encara. No crec que sigui ell el que escriu. √Čs una m√≤mia. Estar√† escrivint un xaval jove, per√≤ utilitzen la firma de Rela√Īo, que √©s molta firma, s√≥n molts anys. Per√≤ fixeu-vos que en aquells anys fins i tot l’As tenia un paio per fer-li palles al gos de Florentino. Tu creus que diria aix√≤ si fos mentida o si no ho pogu√©s demostrar?”

Abell√°n li demana a Florentino un cara a cara

Davant de l’anunci de Florentino P√©rez de demandar Abell√°n, el periodista ha respost amb contund√®ncia. “Jo m’assec amb Florentino i que em digui, cara a cara, si jo he intentat vendre uns √†udios. Aix√≤ √©s mentida. I si t√© vost√® collons, ho demostra. El que ning√ļ no pot dir en la meva vida professional √©s que jo he mentit. No tinc ni la m√©s remota idea de qui o com han fet arribar aix√≤ a El Confidencial. Puc imaginar-me diverses opcions, possibilitats. No vull saber-ho. Ho juro, no ho s√©”.

“Florentino, m’agradaria que em convidessis on vulguis, a l’hora que vulguis, amb tots els teus menjapolles: Tom√°s Roncero, Siro L√≥pez, I√Īaki Cano… A tots, amb tu vestit de reina mora. Em preguntes, et pregunto i aclarim”, ha prosseguit un Abell√°n desencadenat. “Roncero li feia palles al gos de Florentino. Jo els anomenava menjapinsos perqu√® era el que feien. Florentino sap que no em denunciar√† mai”.


Crítica brutal a un sector de la premsa de Madrid

El llibre a qu√® tantes vegades fa refer√®ncia Abell√°n √©s Assalt al Reial Madrid: Diari de 838 dies i nits al l√≠mit, publicat el 2015, i el qual, segons el periodista, va tenir menys difusi√≥ per ordre del president del Reial Madrid. “Quan es publica el llibre, Florentino es reuneix amb la seva cort de confian√ßa, les seves mans dures. Es reuneixen amb assidu√Įtat. Antonio Garc√≠a Ferreras, Eduardo Inda, etc. Era un sopar, i Florentino, posse√Įt pel diable, diu: ‘Collons, el llibre s’ha publicat ja. Abell√°n √©s un fill de p***. Tot el que posa √©s mentida, m’el fo***** i el ficar√© a la pres√≥. Tots callats, mirant a terra, i Inda li va dir: ‘Un moment, Florentino, que el llibre no explica ni una sola mentida, aix√≤ t’ho dic jo quel’he llegit'”.

I Abell√°n prossegueix: “Si analitzes als milers de monguers que t√© Florentino pagats perqu√® li rentin la imatge, que tenen una neurona a tot estirar. No √©s normal la quantitat de gent que mata el missatger. En altres pa√Įsos, ning√ļ no critica el missatger”.

“Em comenten que en els programes nocturns, quatre menjapolles, mamadors professionals que no han donat una not√≠cia en la seva p*** vida, m’han parlat de 12 o 10 de r√†dios i televisions que em posaven a parir. Cabr√≥, tapa’t. Saben que estic dormint perqu√® si no, hauria trucat per dir quatre coses. S’amaguen com s’amaguen quan em veuen en un restaurant. Tu, que no has fet res m√©s en la teva p*** vida que grimpar, que t’han pagat l’escola del teu fill a l’estranger, que has cobrat la teva pasta fixa cada mes, que t’han pagat la droga i les putes. Fa 10 anys que estic callat i em despertareu.
Informa:ELNACIONAL.CAT (14-VII-2021)

72 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: