DESEMMASCAREM LA DIRECCIÓ OFICIAL D’ERC ABANS QUE NO SIGUI MASSA TARD

(   RAMON SERRA  )

Celebro moltĂ­ssim que hagi aparegut un sector crĂ­tic a ERC contrari a la lĂ­nia oficial del partit,al neoespanyolisme i al neoautonomisme .En aquesta lĂ­nia de rebaixes, avui mateix Junqueras ĂŠs partidari de noves eleccions desprĂŠs de la sentència i TardĂ  hi afegeix que es necessita un govern amb tots els partidaris del referèndum o sigui els Comuns. Jo em pregunto: per què voleu noves eleccions?, ĂŠs que ERC pensa guanyar-les per majoria absoluta i per tant arraconar al PxCAT? Catalunya necessita tot menys unes noves eleccions: n’hen tingut 8 en els Ăşltims deu anys . Voleu abans una majoria d’esquerres, incloses les espanyolistes, abans que un govern independentista? Què passarĂ  si l’independentisme perd la majoria?

La polĂ­tica d’ ERC la marca Junqueras des de Lledoners. Consisteix en parar la galta un cop mĂŠs a Espanya. Collonades. Espanya no negociarĂ  mai. Un cop mĂŠs dirĂŠ que comprenc que s’hagin d’aprovar uns pressupostos a Espanya per governar el dia a dia. Però una cosa ĂŠs això i l’altra ĂŠs renunciar als principis de l’1-O. Res d’ampliar–o sigui “enximplar–la base i renunciar a la unilateralitat. Això ĂŠs de covards i de cadiraires, de gent que nomĂŠs vol poltrones. És una gran traĂŻciĂł al poble de Catalunya.

NomĂŠs serem independents si fem un acte unilateral, si ocupen els principals centres del paĂ­s. Entenc que ERC no ho vegi clar ni factible ara mateix. Amb tot, prou d’enganyar la gent, prou d’ajornar la independència per a un futur que amb les premisses oficials del partit no arribarĂ . MAI. I lamento no ser militant d’ERC per poder trinxar el carnet. Cal gent valenta, que no digui mentides i amb dignitat.

(19-8-2019)

 

302 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: