DESEMMASCAREM LA DIRECCIÓ OFICIAL D’ERC ABANS QUE NO SIGUI MASSA TARD

(   RAMON SERRA  )

Celebro moltíssim que hagi aparegut un sector crític a ERC contrari a la línia oficial del partit,al neoespanyolisme i al neoautonomisme .En aquesta línia de rebaixes, avui mateix Junqueras és partidari de noves eleccions després de la sentència i Tardà hi afegeix que es necessita un govern amb tots els partidaris del referèndum o sigui els Comuns. Jo em pregunto: per què voleu noves eleccions?, és que ERC pensa guanyar-les per majoria absoluta i per tant arraconar al PxCAT? Catalunya necessita tot menys unes noves eleccions: n’hen tingut 8 en els últims deu anys . Voleu abans una majoria d’esquerres, incloses les espanyolistes, abans que un govern independentista? Què passarà si l’independentisme perd la majoria?

La política d’ ERC la marca Junqueras des de Lledoners. Consisteix en parar la galta un cop més a Espanya. Collonades. Espanya no negociarà mai. Un cop més diré que comprenc que s’hagin d’aprovar uns pressupostos a Espanya per governar el dia a dia. Però una cosa és això i l’altra és renunciar als principis de l’1-O. Res d’ampliar–o sigui “enximplar–la base i renunciar a la unilateralitat. Això és de covards i de cadiraires, de gent que només vol poltrones. És una gran traïció al poble de Catalunya.

Només serem independents si fem un acte unilateral, si ocupen els principals centres del país. Entenc que ERC no ho vegi clar ni factible ara mateix. Amb tot, prou d’enganyar la gent, prou d’ajornar la independència per a un futur que amb les premisses oficials del partit no arribarà. MAI. I lamento no ser militant d’ERC per poder trinxar el carnet. Cal gent valenta, que no digui mentides i amb dignitat.

(19-8-2019)

 

394 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: