DESEMMASCAREM LA DIRECCI√ď OFICIAL D’ERC ABANS QUE NO SIGUI MASSA TARD

(   RAMON SERRA  )

Celebro molt√≠ssim que hagi aparegut un sector cr√≠tic a ERC contrari a la l√≠nia oficial del partit,al neoespanyolisme i al neoautonomisme .En aquesta l√≠nia de rebaixes, avui mateix Junqueras √©s partidari de noves eleccions despr√©s de la sent√®ncia i Tard√† hi afegeix que es necessita un govern amb tots els partidaris del refer√®ndum o sigui els Comuns. Jo em pregunto: per qu√® voleu noves eleccions?, √©s que ERC pensa guanyar-les per majoria absoluta i per tant arraconar al PxCAT? Catalunya necessita tot menys unes noves eleccions: n’hen tingut 8 en els √ļltims deu anys . Voleu abans una majoria d’esquerres, incloses les espanyolistes, abans que un govern independentista? Qu√® passar√† si l’independentisme perd la majoria?

La pol√≠tica d’ ERC la marca Junqueras des de Lledoners. Consisteix en parar la galta un cop m√©s a Espanya. Collonades. Espanya no negociar√† mai. Un cop m√©s dir√© que comprenc que s’hagin d’aprovar uns pressupostos a Espanya per governar el dia a dia. Per√≤ una cosa √©s aix√≤ i l’altra √©s renunciar als principis de l’1-O. Res d’ampliar–o sigui “enximplar–la base i renunciar a la unilateralitat. Aix√≤ √©s de covards i de cadiraires, de gent que nom√©s vol poltrones. √Čs una gran tra√Įci√≥ al poble de Catalunya.

Nom√©s serem independents si fem un acte unilateral, si ocupen els principals centres del pa√≠s. Entenc que ERC no ho vegi clar ni factible ara mateix. Amb tot, prou d’enganyar la gent, prou d’ajornar la independ√®ncia per a un futur que amb les premisses oficials del partit no arribar√†. MAI. I lamento no ser militant d’ERC per poder trinxar el carnet. Cal gent valenta, que no digui mentides i amb dignitat.

(19-8-2019)

 

225 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: