DESPROGRAMA’T TU, MILLO: TRACTAR DE SECTA L’INDEPENDENTISME JA HO FEIA BOADELLA

“Desprograma’t tu, Millo”.
Tractar l’independentisme de secta ja ho feia Boadella des de Tabàrnia.
( JOAN VALL CLARA )
Mira, Millo, et dic sense cap agror ni acritud que és més fàcil que facis passar un camell pel cap d’una agulla de cosir que no pas que em desprogramis. Em pots fer petar de riure veient el que t’has tornat, però desprogramar-me ho tens fotut, perquè al contrari que tu soc un home lliure. Independentista i lliure.

Soc lliure de sectes, de partits i de sous, que és el triangle en què tu sí que estàs programat i ben programat. Tant es així, que la piulada no ha estat ni original. Aquest camí de la desprogramació ja l’havia avançat un dels prohoms de la teva tribu, Albert Boadella, el 2018, quan es prodigava com a “autoproclamat” president de Tabàrnia. I l’havia descartat. Precisament definia l’independentisme com “una secta difícil de desprogramar” i proposava per erradicar-nos un 155 de veritat i no el que ell en deia “un 155 de només la punteta”. Tu ahir piulaves la desprogramació com a contesta al president del PP a Catalunya, que s’havia aixecat inspirat.

“Per increïble que sembli, són molts els separatistes que accepten la decadència econòmica de Catalunya «si és el preu a pagar per la independència». Soc incapaç d’entendre tal mecanisme psicològic suïcida”, havia piulat Alejandro Fernández. I tu vas sentenciar: “Això no te solució política. Requereix un intens exercici de desprogramació de secta.” Desprograma’t tu, Millo, com ja ho has fet de tants anys a Unió i sembla que amb molt bons resultats.
Informa:ELPUNT.CAT (5-VIII-2021)

166 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: