DISPAREN PER SEGONA VEGADA CONTRA UNA FINESTRA ON HI HA UNA ESTELADA

La finestra del José Gil i la seva dona ha estat tirotejada amb una escopeta de balins en dues ocasions. Les dues vegades pel mateix motiu: tenir penjada una estelada que es veu des del carrer, sospiten. Són veïns del barri de Provençals del Poblenou i asseguren que no saben qui pot ser l’artífex dels atacs. “Deuen ser uns vàndals”, diu traient-li importància l’home, històric anarquista conegut al barri com el Gil. Tot i això, no li fa cap gràcia el to que estan agafant les amenaces i coaccions “contra els independentistes”, diu al TOT Barcelona. Fa tan sols tres setmanes a Gràcia va passar un cas similar contra una finestra on es podien veure llaços grocs.

En el seu cas, ja fa un parell de mesos que van patir els dos trets que encara estan marcats al vidre de la seva finestra, al tercer pis d’un edifici del carrer Josep Pla. Uns cinc mesos abans havien rebut els primers trets de balins contra casa seva, i ho van denunciar als Mossos d’Esquadra. Després de parlar amb l’asseguradora, els van cobrir les despeses d’una nova vidrera i, setmanes després de tenir-la renovada, va repetir-se l’incident. En aquesta ocasió, estan pendents de tornar a fer la mateixa gestió amb l’empresa.

“A mi no em fan por, però és greu que això s’intensifiqui”, diu el Gil, que assegura que mai abans havia tingut cap problema amb els veïns. “Des que formem part del CDR del Besòs, ens passen aquestes coses”, explica el veí. Segons li ha comunicat la policia, serà molt complicat arribar a enxampar els responsables. Tanmateix, l’home tampoc s’hi capfica. “Durant la meva vida, les he vist de molts colors i amb aquesta actitud no aturaran res”, es referma l’home.

Informa: ELMON.CAT (14-5-2019)

698 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: