DIVERSOS ARTISTES POSEN VEU A LA NOVA SINTONIA D’EL SEGELL PER PROMOURE L’ETIQUETATGE EN CATALÀ

El Segell de Producte Lingßísticament Responsable Ês el distintiu que tÊ com a objectiu identificar els productes etiquetats en català.

“A El Segell li canta…” ĂŠs l’acciĂł que engega aquesta setmana la Plataforma per la Llengua per donar a conèixer la nova sintonia musical, creada per Marc Lloret i Dani Acedo, d’El Segell de Producte Lingßísticament Responsable.

Des d’ara i durant els mesos vinents, es podrĂ  sentir Suu, Cesk Freixas, Andreu Valor, Gemma Humet, Xanguito i Andrea Mir posant veu a la sintonia creada especialment per a El Segell i que musica un vĂ­deo publicitari. Aquests artistes formen part de la iniciativa que es podrĂ  seguir per les xarxes socials a travĂŠs de l’etiqueta #LesVeusDelSegell.

La melodia de la Suu ĂŠs la primera a fer-se pĂşblica, aquest dijous 20 de maig. La setmana segĂźent serĂ  el torn del Cesk Freixas i, mĂŠs endavant, s’aniran coneixent les creacions dels diferents autors que formen part de l’acciĂł “A El Segell li canta…”.

El Segell tĂŠ la voluntat de reforçar la visibilitat i la projecciĂł d’aquells productes que incorporen el catalĂ  a l’etiquetatge i ja compta amb mĂŠs de 50 empreses productores, entre les quals hi ha Devir, La Selva, Licors MoyĂ  i Can Robert, entre d’altres.

Els Amics del Segell

Recentment, El Segell ha ampliat el projecte i ha creat un nou espai anomenat “Amics del Segell” perquè hi tinguin cabuda les empreses de serveis, les entitats i les associacions que, tot i no ser productores, sĂłn lingßísticament responsables. Alguns dels membres que ja en formen part sĂłn El Foment de Girona, KMCat, Cooperativa, Burricleta i Pageson, entre d’altres.

Per poder formar part d’El Segell o per ser Amic del Segell, les empreses, entitats o associacions han de posar-se en contacte amb el projecte a travĂŠs d’aquest formulari o trucar al telèfon 93 321 18 03.

Informa:D.BALEARS.CAT (21-5-2021)

252 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: