DONEC PERFICIAM CONTINUARÀ TREBALLANT, MALGRAT ELS PARTITS I ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Donec Perficiam, el grup integrat pels set Secretaris Nacionals que van dimitir de l’ANC el passat 3 de novembre, i que durant els darrers quinze dies ha intentat aconseguir la unitat dels partits independentistes per a la creació d’una llista única per a les eleccions del 14-F, anuncia que es constitueix com a lobby i que continuarà treballant “de manera discreta” per assolir la unitat de l’independentisme. “Continuarem pressionant”, avisen.

Els integrants de Donec Perficiam acusen els aparells dels partits i els mitjans de comunicació que controlen d’haver “rebentat” l’intent públic d’assolir aquest acord. Els ex-Secretaris Nacionals van convocar una reunió telemàtica el passat 3 de desembre a la qual es va convidar sense excepcions a totes les formacions que lluiten per la independència per Catalunya i que havien anunciat la seva intenció de ser presents a la convocatòria electoral. Donec Perficiam constata que si bé aquella reunió es va acabar d’una manera cordial, i amb una clara voluntat d’entesa per part de la majoria dels presents malgrat les discrepàncies ideològiques, els aparells dels partits es van ocupar posteriorment d’ensorrar tota esperança que es pugui aplicar àmpliament el mandat del poble, expressat clarament a les urnes l’1 d’octubre del 2017”. L’ara ja lobby acusa les cúpules dels partits de “preocupar-se per mantenir la cadira, ni que això signifiqui condemnar els catalans a tenir unes pitjors condicions de vida i a dependre d’un Estat que administra la nostra ruïna amb la seva complicitat”. “És trist constatar un cop més que els aparells dels partits i dels mitjans que controlen treballen en contra de la voluntat del seu poble”, conclouen.

Per tot això, des de Donec Perficiam anuncien que continuaran treballant “amb discreció” per afavorir “la màxima suma de voluntats” en la configuració d’una candidatura “octubrista i unilateralista”, un dels punts centrals de la proposta d’acord de Donec Perficiam des del principi. Se senten satisfets i encoratjats per “la gran quantitat de suports rebuts, especialment des de la societat civil”; persones que s’han posat a disposició dels ex-Secretaris Nacionals per empènyer el moviment per pressionar els partits “per tal que deixin de traïr per interessos espuris la voluntat del poble, com porten fent des de fa molt de temps”. Pel que fa al resultat de la segona reunió que va tenir lloc dimecres passat, Donec Perficiam la valora “molt positivament” i explica que “d’ella ha sorgit una primera proposta sobre la qual ens consta que hi ha persones que hi estan treballant” per bé que alguna formació se n’ha desmarcat perquè defensa “ben legítimament” altres vies. Ara, però, diuen, “ha arribat el moment de treballar.
Informa:RACOCATALA.CAT (11-12-2020)

286 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: