DUR COMUNICAT DE PUIGDEMONT PER LA REUNIÓ AMB BOLAÑOS: ” NO SERVEIX DE RES. DESMOBILITZA I DESESPERA “

(MARTA LASALAS )
El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha deixat clara la voluntat de prendre posició en els debats que afecten la política catalana, malgrat haver renunciat a la presidència de Junts. Ho va demostrar ahir amb el “prou” amb què va esclatar contra la reunió entre la consellera Laura Vilagrà i el ministre Félix Bolaños, i avui ha desenvolupat la idea amb un llarg fil de piulades. El president ha advertit que no serveix de res anar a negociar amb l’Estat sense condicions prèviament fixades, ni metodologia, ni permetent que aquest decideixi qui va o qui no hi va, ni anant l’independentisme dividit. És més, alerta que aquests moviments el que provoquen és “desmobilitzar i desesperançar”.

El president reclama de nou a la seva publicació, que ha anunciat prèviament que difondria, aconseguir la unitat de l’independentisme, fer un “replantejament” per ser eficaç, i per recuperar l’estratègia i la iniciativa, refent forces i confiances i respectant-se tothom perquè “no hi sobra ningú”. “El referèndum el vam fer entre tots, la fórmula la sabem i aquell dia vam guanyar”, rebla.

Prèviament, Puigdemont fa una contundent crítica de la situació de l’estat de dret a l’Estat espanyol, i adverteix que qualsevol negociació ha de partir d’aquesta realitat perquè ignorar-ho és una “irresponsabilitat”. “Menteixen, espien, conspiren, corrompen, subornen, arruïnen bancs d’altres països… És evident que per anar a dialogar amb aquesta gent totes les precaucions són poques”, adverteix.

Puigdemont adverteix que la guerra bruta no és patrimoni exclusiu del PP, “com saben bé les víctimes dels GAL i tots els espiats per ordre del PSOE en l’escàndol del CatalanGate”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (23-6-2022)

29 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: