DURÍSSIMA CARTA DEL FILL DE MONTSERRAT CARULLA A TV3:” LA NOTÍCIA ÉS MONSTRUOSA “

El productor i actor de teatre i doblatge Roger Peña Carulla, fill de Montserrat Carulla, s’ha mostrat trist i decebut per com ha tractat la televisió pública catalana la recent mort de la seva mare. Amb una extensa carta que ha publicat a les xarxes socials, Roger Peña descriu la notícia que li va dedicar el TN de TV3 per part de la periodista Gemma Rius i Raquel Sans de “monstruosa i gens professional!”.

Explica que no estan ben documentades les obres que va fer, desmenteix que fos vetada a treballar per ser feminista i que es pogués dedicar al teatre un cop es va divorciar. Amb un to molt dur i crític, fins i tot assegura que la redacció de la notícia el va fer plorar de ràbia.

Peña, fins i tot, compara la notícia de TV3 amb altres mitjans i assegura que aquests van ser “més curosos o prudents” i, fins i tot, titlla de tendenciosa la intenció de Gemma Ruiz.

A més, aprofita la missiva pública per a criticar el tuit de condol que va aparèixer a la notícia del president d’ERC i pres polític Oriol Junqueras. Peña diu que només li faltava veure “la gracieta feminista del tuit d’Oriol Junqueras” que assegura que qui escriu és Sergi Sol, on tergiversa les paraules de la seva mare: “actriu, catalana i feminista” quan en realitat deia “actriu, catalana i independentista”. Peña no pot fer altra cosa que prendre-s’ho amb humor: “sort que no li han fotut federalista!”. Descriu aquesta manipulació de les paraules dels morts com a “retorçada”.
Informa:LAREOUBLICA.CAT (28-11-2020)

294 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: