EL 4 DE SETEMBRE, 197 INVESTIGATS DECLARAR PEL TALL DE LA JONQUERA

El jutjat d’instrucció 4 de Figueres ha citat a declarar per al 4 de setembre els 197 investigats pels delictes de desordres públics i danys en la macrocausa pel tall de la Jonquera de novembre de 2019, segons ha informat Alerta Solidària.

El tall, convocat per Tsunami Democràtic en el marc de les protestes contra la sentència del procés, va començar a l’altura del Pertús, però va haver de desplaçar-se cap al sud per l’acció de la policia francesa i la segona nit es va transformar en un nou tall de la AP-7, a l’atura de Salt. A més de la causa de Figueres, l’acció de protesta també s’investiga al jutjat de Girona –on hi ha encausades una quarantena de persones– i al de Perpinyà, on ja van declarar-ne onze més.

El Tsunami reapareix mig any després per donar suport als més de 300 encausats pel tall del Pertús

A mitjan juliol, dos dies després de l’aixecament del secret de sumari de les investigacions sobre el tall de la Jonquera de novembre per art del jutjat d’instrucció 4 de Figueres, el qual va revelar una macrocausa, el Tsunami Democràtic va anunciar que donaria suport econòmic i tècnic a més de 300 persones imputades. Qui ho necessiti pot demanar ajuda al correu suport@tsunamidemocratic.cat.

Tsunami Democràtic

319 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: