EL 78,5% DELS ESPECTADORS DE “BOLA DE DRAC SUPER: EL SUPERHEROI”L’HAN VIST EN CATALÀ

L’anime i, especialment sèries com ‘Bola de Drac’, continua ben present a la vida dels joves i no tan joves que la seguien religiosament, i en català, a TV3. Per això, no és d’estranyar que sigui la llengua escollida a l’hora d’acudir a l’estrena de ‘Bola de Drac Super: el Superheroi’.

TV3 ha detallat que el 78,5% dels espectadors de Catalunya l’han vist en català. Una dada que evidencia, per una banda, la importància del doblatge i, per l’altra, la bona resposta del públic a una oferta interessant i en la llengua pròpia.

I és que l’anime “Bola de Drac” té gairebé 40 anys d’existència i ha acumulat grans èxits tant als cinemes, com a la televisió de diversos països. A Catalunya va arribar als anys 90 a la televisió pública i va encisar l’audiència, convertint-se en un anime de referència.

Aquesta nova entrega, produïda per l’estudi Toei Animation, dirigida per Tetsuro Kodama i escrita per Akira Toriyama, també ha obtingut una molt bona acollida a les sales catalanes. De fet, el coordinador de Crunchyroll —el Netflix de l’anime— ha destacat la força i la fidelitat del públic catalanoparlant.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (22-IX-2022)

89 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: