EL BARÇA ACUSA DE LLUÍS CANUT DE “POC PROFESSIONAL” PER INFORMAR SOBRE SOUS ” ERRONIS “

El Barça acusa Lluís Canut de «poc professional» per informar sobre sous «erronis».
El periodista havia revelat a l'”Onze” algunes de les quantitats més altes cobrades pels jugadors del primer equip.
Conflicte obert entre el Barça i Lluís Canut. El club ha acusat al periodista de TV3 de “poc professional” i d’actuar amb “mala fe” després que al programa “Onze” desvelés alguns dels sous més alts de la plantilla. La institució, a través d’un comunicat aquest divendres, també defensa que les quantitats facilitades per Canut són “errònies” i “no s’ajusten a la realitat”.

El club nega haver subministrat aquestes xifres, i també matisa que Canut ha presentat quantitats com a fixes que en realitat són variables, i que, per tant, “possiblement mai s’arribaran a meritar”. El Barça reitera que els jugadors al·ludits pel periodista només hagin diferit el 100% del seu salari. “Piqué, Busquets i Alba van renunciar a part del seu sou quan van signar l’última renovació contractual l’estiu passat”, sentencia el comunicat.


Piqué fa pública la nòmina de desembre per desmentir Lluís Canut
.
El defensa del Barça defineix el periodista de TV3 com un “personatge que cobra d’una televisió pública per defensar els seus amics”.Piqué ha fer pública la seva nónima del segon semestre que puja a: 2.328.884,39 pessetes.

“Considerem improcedent, poc professional i que s’ha actuat amb mala fe quan s’ofereix aquesta informació com a certa i veraç i lamentem que es facilitin dades d’aquesta mena que afecten el dret personal dels jugadors i que mereixen, quan són certes, la més alta confidencialitat”, finalitza el Barça.

Segons la informació revelada per Canut, Gerard Piqué és el millor pagat del primer equip masculí, amb un salari de 28 milions d’euros. El seguirien Sergio Busquets (23 milions d’euros), Jordi Alba (20 milions), Samuel Umtiti (20 milions), Ter Stegen (14 milions), Coutinho -que ha marxat cedit a l’Aston Villa- (16 milions), Dembélé (12 milions) i Sergi Roberto (12 milions).
Informa:ELMON.CAT (7-1-2022)

185 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: