EL BARÇA CONFIRMA EL RETORN DEL PÚBLIC: 30% D’ESPECTADORS AL CAMP NOU

El Barça començarà la temporada 2021/22 amb públic a les grades. Tal com va passar en el Trofeu Joan Gamper, l’afició tornarà a veure els partits en directe. Però aquesta vegada ja es podrà jugar al Camp Nou, en el dia del debut de la Lliga, amb espectadors animant.
El proper diumenge dia 15 d’agost a les 20.00h contra la Reial Societat, el feu culer es tornarà a omplir. No serà com en les grans ocasions, amb un ple fins a la bandera, però sí que un terç de les localitats estaran ocupades. Un total de 17 mesos ha estat el Camp Nou tancat al públic, trist i amb els futbolistes escoltant el silenci.

Ara, però, la normalitat va tornant mica en mica i la pandèmia del coronavirus es va deixant enrere. Va ser, precisament, en un partit contra la Reial Societat el 7 de març del 2020 l’últim amb públic. Ara, novament contra el conjunt donostiarra, el Barça recuperarà els espectadors a les grades.

Així es començaran a aplicar les noves mesures adoptades pel govern espanyol i els autonòmics, que permetran durant les properes setmanes i des del proper divendres que entri un 30% del públic en esdeveniments esportius a l’aire lliure.

Això representaran 29.803 espectadors que podran entrar al Camp Nou. Tot i això, no seran per fer caixa com era habitual, sinó que el 85% de les entrades estaran habilitades per als socis, mentre que el 15% restant se’l quedarà el club per compromisos.

Sorteig entre els socis

Les entrades seran per sorteig i els socis hauran de demanar plaça a través d’un formulari que està operatiu des d’aquesta mateixa tarda i fins al dimecres dia 11 d’agost a les 21.00h. Les comunicacions sobre si s’ha aconseguit seient o no es faran electrònicament entre 48h i 24h abans de l’inici del partit.

El club afirma que intentaran assignar les localitats el més a prop possible dels seus abonaments. A més, si tenen abonament amb pàrquing, també podran deixar els seus vehicles dins el recinte del Camp Nou.

Les entrades no seran nominatives i es podran cedir a d’altres persones. El club no farà un registre dels assistents al partit, a excepció que sigui un requisit necessari i aleshores es demanaran les dades dels espectadors.

El Barça també ha recordat, tal com marca la normativa, que els socis amb entrada només podran accedir pels accessos indicats i que tindran una hora concreta per entrar al camp.

També caldrà seguir el partit sense poder canviar de localitat, i que no podran sortir i tornar a entrar a l’estadi. Obligatorietat de mascareta (recomanació FFP2), no està permès menjar i només es pot treure la mascareta per beure.
Informa:ELNACIONAL.CAT (9-VIII-2021)

125 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: