EL BARÇA DE BARTOMEU VA CEDIR LES DADES PERSONALS DELS SOCIS A I3 VENTURES

Es coneixen nous detalls del Bar√ßagate que esgarrifen. El Bar√ßa, durant la presid√®ncia de Josep Maria Bartomeu, va cedir les dades personals dels socis i s√≤cies a l’empresa I3 Ventures amb l’objectiu de combatre als cr√≠tics a la junta directiva, segons ha avan√ßat La Vanguardia, que ha tingut acc√©s a un dels informes dels Mossos d’Esquadra que consten al sumari judicial d’aquest cas.

Aquestes dades dels socis anaven a parar a una base de dades i aix√≠ es tenia informaci√≥ privada per modificar el missatge segons el perfil. “Algun responsable del club hauria cedit les dades personals dels socis del Bar√ßa, que formen el cens electoral, amb finalitats de propaganda particular i en contra de possibles opositors o cr√≠tics amb la direcci√≥”, segons apunta l’informe.

Recordem que I3 Ventures, empresa contractada pel Bar√ßa, gestionava diferents comptes a les xarxes socials que difamaven a jugadors de la primera plantilla, exjugadors, candidats a la presid√®ncia i incl√ļs pol√≠tics.

El principal p√ļblic al qual es volien dirigir era a les penyes del Bar√ßa i saber quin era el seu perfil ideol√≤gic i pol√≠tics. En l’informe apareixen noms com el Joan Laporta i V√≠ctor Font, candidats a la presid√®ncia, i tamb√© una llista de periodistes i opinadors favorables i cr√≠tics a Bartomeu i els seus directius, com Jaume Roures, Xavier Sala-i-Martin, Antoni Bassas, Xavi Torres i Josep Maria Minguella.

La ra√≥ principal per la qual Bartomeu va decidir contractar els serveis d’I3 Ventures √©s per la quantitat de missatges negatius que circulaven a les xarxes socials relacionats amb l’expresident. La investigaci√≥ tamb√© ha certificat que el Bar√ßa va contractar diverses empreses del mateix conglomerat (NS Group) propietat de Carlos Ib√°√Īez i algunes amb seu a Sud-am√®rica. En qualsevol cas, la gesti√≥ i totes les feines es realitzaven des d’I3 Ventures a Barcelona.
Perjudici d’entre 843.000 euros i 1,2 milions

Com ja se sabia, en ser diferents empreses, es van fraccionar els pagaments perqu√® aix√≠ s’evit√©s passar pels controls de junta directiva. En resum, el perjudici que ha provocat al Bar√ßa √©s de 843.300 i 1,22 milions d’euros, segons han calculat els Mossos i ha informat RAC1.

Bartomeu i Masferrer han quedat en llibertat amb càrrecs aquest dimarts i els Mossos els van detenir perquè no van col·laborar amb la investigació.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-3-2021)

168 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: