EL BARÇA DENUNCIA UN DISCURS ALARMISTA I DE FALSETATS SOBRE EL PARTIT

El Barça ha allargat el seu discurs en relació amb el clàssic fins al final. Josep Vives, portaveu de la junta directiva blaugrana, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per reiterar que “el clàssic es jugarà, el gaudirem i esperem guanyar-lo” i per transmetre “tranquil·litat i normalitat”, ja que “no contemplem un altre escenari”, abans de l’enfrontament entre el conjunt de Valverde i el Reial Madrid. “El Barça-Madrid és una festa del futbol compaginable amb les reivindicacions pacífiques i respectuoses”, ha declarat.

Vives ha denunciat que “s’ha creat un clima al voltant del partit que pot fer que hi hagi gent que no vingui. I s’ha fet per molts motius. Hi ha hagut interessos d’instal·lar un relat d’alarmisme”. “Nosaltres no ho estem gens, d’alarmats. Convidem la gent a venir, a gaudir i a expressar-se amb llibertat dins d’uns límits. La nostra afició és exemplar. Estem molt orgullosos i confiem plenament en la nostra gent. Hi ha hagut un discurs alarmista i ple de falsedats. Demà jugarem un partit de futbol i esperem veure un espectacle esportiu. Res més”, ha insistit.

“No hem tingut cap mena de comunicació amb Tsunami Democràtic. No hi ha hagut interlocució ni ens hem sentit pressionats per ningú. Quan s’organitza un clàssic sempre s’ha de fer amb la responsabilitat que toca. Els aspectes esportius i els reivindicatius són compaginables. Tenim la convicció que el clàssic es jugarà”, ha continuat valorant el portaveu culer, que ha recordat que “els Mossos d’Esquadra garanteixen la seguretat”, que “estem actuant amb els protocols habituals i farem les mateixes coses de sempre, també el dinar de directives” i que “per a nosaltres és molt important que els nostres afeccionats vinguin a ajudar-nos”.

I és que, tal com ha deixat entreveure Vives amb la seva insistència a l’hora de convidar la gent a venir, el Barça tem que, tenint en compte que és al vespre i un dia laboral, el Camp Nou no llueixi com ho acostuma a fer sempre que el visita el Madrid. Des de la normalitat, la tranquil·litat i les ganes que tenim de disputar-lo, necessitem que els nostres seguidors ens donin suport”. “Estem parlant del partit més important del món de qualsevol dels esports”, ha sentenciat el portaveu de la junta directiva de Bartomeu per intentar atraure el màxim públic possible perquè, aquest dimecres, els tres punts no marxin cap a la capital d’Espanya.
Informa:ELNACIONAL.CAT (18-12-2019)

259 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: