Ara farà un mes que va sorgir la proposta d’un grup de socis per posar el llaç groc en la comunicació corporativa del Barça en defensa dels presos polítics i contra el judici al procés. El club, lluny de voler descartar qualsevol idea dels seus socis, deixa obertes les portes a adoptar el llaç groc, però també demana que si la voluntat dels socis és així, s’han de seguir els passos establerts i acabar decidint en un referèndum.

“El club és un espai de llibertat i debat i sempre està obert a que hi hagi un col·lectiu que plantegi propostes si segueix els canals establerts”, ha dit Josep Vives, el portaveu blaugrana. Unes paraules que no fan més que reforçar la condició del club a escoltar els socis i que siguin ells els que decideixin el futur de l’entitat.

La proposta ‘Més que un llaç’ ja té més de 4.000 signants i gairebé 800 socis. La voluntat és que el club utilitzi el llaç groc en la seva comunicació corporativa i també estigui present a la graderia del Camp Nou.

Vives també ha reafirmat la posició del club i el discurs respecte “l’injusta presó preventiva dels presos i de les preses polítiques”, a banda de recordar el suport en el procés judicial a l’expresident Sandro Rosell.

D’altra banda,  El Barça insta la justícia a actuar contra els autors de les imatges d’Anna Frank. Com se sap un grup de seguidors de l’Espanyol van vestir de blaugrana unes imatges d’Anna Frank en el partit entre el Girona i l’Espanyol.
Informa:ELNACIONAL.CAT (9-4-2019)