EL BARÇA, EN ALERTA: CONTROLS PEL CORONAVIRUS A ITÀLIA

El Barça té problemes en la vessant institucional, rebombori en l’apartat esportiu​ i ara un nou actor intervé en la crisi del club. El coronavirus està afectant directament en la vida diària a la Xina, també a gran part d’Àsia i mica en mica el virus es va escampant a Europa.

Un dels països més afectats per l’epidèmia és Itàlia i el primer ministre, Giuseppe Conte, ja ha assegurat després d’un consell de ministres extraordinari la suspensió de totes les activitats públiques, així com l’escola i actes esportius o religiosos. Un total de 79 contagis i dos morts al país italià. I aquest fet també afecta el Barça.

Controls extres a Nàpols

Concretament el club blaugrana té partit de Champions League aquest dimarts a Nàpols, al centre-sud del país, i haurà d’estar molt alerta amb el coronavirus. Tal com ha avançat ESPN i ha pogut confirmar ElNacional.cat, el Barça haurà de passar una sèrie de controls preventius durant la seva estada a Nàpols.

Jugadors, cos tècnic, directius i tota l’expedició blaugrana viatjarà demà dilluns cap a Nàpols, i tal com han informat fonts del club a aquest diari, “es farà aquest control” —de temperatura— per descartar el coronavirus. També han confirmat que “és un tema del Ministeri de Sanitat d’Itàlia”.

Malgrat l’alarmisme que podria haver-hi amb aquest cas de coronavirus a Itàlia i l’arribada del Barça per jugar un partit, des del club afirmen que “a la zona no hi ha risc”. Nàpols es troba molt allunyat del focus del virus, que està centrat a la zona nord.

Tres partits suspesos
L’alarma és tal a Itàlia que fins i tot ha afectat a la Serie A, la màxima categoria del futbol italià. Aquest cap de setmana, per exemple, no es jugaran tres partits pel coronavirus: Inter de Milà-Sampdoria, Atalanta-Sassuolo i Verona-Cagliari.
Informa:ELNACIONAL.CAT (23-2-2020)

265 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: