EL BARÇA, ENFONSAT: GAIREBÉ TÉ EL MATEIX LÍMIT SALARIAL QUE L’ESPANYOL AMB 97 MILIONS

La dramàtica situació econòmica del Barça no és cap secret. La “gestió nefasta” -així s’hi va referir Joan Laporta- de la junta presidida per Josep Maria Bartomeu s’ha fet més evident aquest dimecres després que la Lliga hagi fet públics els límits salarials dels clubs de primera divisió per a la temporada 2021/2022. El club blaugrana es troba en setena posició, amb 97 milions d’euros, i només supera a l’Espanyol per 20 milions.

En concret, els diners que el Barça pot destinar a pagar els sous de la primera plantilla disminueix en gairebé 285 milions d’euros, passant dels 382,71 de la temporada passada als 97,942 actuals. Per fer-se una idea de la magnitud de la situació econòmica, qui té més pressupost, el Reial Madrid, se situa en els 739 milions d’euros -gairebé 300 més que la temporada passada-.

Per sobre del club blaugrana, a més, també tenen més límit salarial el Sevilla, l’Atlètic de Madrid, el Vila-real, la Reial Societat i l’Athletic Club de Bilbao. L’Espanyol és el primer club per sota dels blaugranes, amb un marge salarial de 77,873 milions d’euros. Amb les dades sobre la taula, tot i que la Lliga afirma que sí que era possible, es fa evident com n’era de complicada la continuïtat de Leo Messi i la possibilitat de tancar nous fitxatges.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (29-IX-2021)

164 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: