EL BARÇA PROPOSA QUE EL VOT DE CENSURA NOMÉS TINGUI UNA SEU: EL CAMP NOU

El FC Barcelona ha enviat una carta a la Generalitat per saber si se segueixen donant les condicions per celebrar el vot de censura els propers dies 1 i 2 de novembre, després de les noves restriccions aprovades per mirar de reduir els efectes del coronavirus.

A més, el Barça ha remès un nou protocol donant per fet que la votació es realitzarà en seu única, el Camp Nou, argumentant que sense els 15 dies de més que havia demanat el club blaugrana no és possible organitzar una votació en diverses seus.

Salut no veu amb bons ulls que la votació sigui a una única seu

Després d’uns dies en què el FC Barcelona i la Generaitat han mantingut diverses reunions sobre el vot de censura i l’entrada de públic, el club blaugrana va decidir demanar 15 dies de marge per, segons el seu punt de vista, poder organitzar com cal la votació adaptant-se als canvis demandats per les autoritats sanitàries.

El Govern, però, s’hi va negar, en considerar que la votació es podia realitzar sense problemes els dies 1 i 2. Davant aquesta negativa, ara el club vol organitzat la votació en una única seu. Segons ha informat Rac1, Salut no veu amb bons ulls la proposta del Barça de votar en una única seu. El serial continua.
D’altra banda, aquesta tarda hi haurà un reunió de la junta que pot ser molt important perquè es pot decidir si la junta continua o dimiteix.

Informa:ELNACIONAL.CAT (26-10-2020)

229 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: